Fredag 12/6 - Tvättdag

2009-06-12 09:07:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Friday Bloody Friday!

Jag vaknade runt 7 idag, medans William vaknade vid halv 8, så jag fick ligga och dra mig lite idag med =) Gottigt! Strax efter 8 kom Jörgen hem på lite rast. Han börjar ju mitt i natten och jobba. Så vi ligger och sover som skönast ;) Vissa har det bra .. =D Hihi. Nu är har vi ätit frukost och nu sitter vi inne på Williams rum och leker. Han sitter här i soffan med mig och leker med sina klossar som jag ska hjälpa han att bygga ihop, passar på att blogga lite då med =)

Ja idag är det då fredag.. Innebär inte så mycket för min del.. Antar att Jörgen ska jobba ikväll, jag däremot ska ta tag i tvätten och få det fixat. Inte så mycket tvätt tack o lov, annars brukar det ju vara ett helt berg förfan :/ Haha. Ja det är inget vidare väder ute heller, regnet står som spön i backen, men vi måste ju ut ändå, så ska strax klä på William och sätta han i vagnen så ska vi ta en promenad med Rocky! Kommer ju vara dyngsur när vi kommer in..

Får se om vi kan komma iväg och fått handla idag med, skulle behöva stor handla men jaja vi får se! Nu ska jag busa med min underbaring :)

Kommentarer
Postat av: sofia H

ibland är det inget vidare och ha hund, men samtidigt är det ändå skönt att du får lite frisk luft? hatar och tvätta, men det är också skönt när det blir gjort ;) tänk så här, nu slipper du o se berget i helgen och kan helt enkelt tänka på att det bara e och börja bygga ett nytt ;)

2009-06-12 @ 10:31:22
URL: http://chipandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback