Fredag 5/6 - Joe Labero

2009-06-05 08:15:47 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon ni som är morgonpigga eller som bara är uppe ändå..

Jag gick o la mig rätt tidigt igår, jag som vanligtvis sitter uppe till ca 12, men igår hoppade jag i säng redan vid 23. Kanske för att jag visste att jag inte skulle bli störd av Jörgens snarkningar. Det enda man hörde av CPAP maskinen va när den gick upp i högre tryck med luften, men annars va den väldigt tyst. Jag kände mig tom utvilad när jag gick upp vid 7 imorse, så jag hoppas den hjälpt för Jörgen med. Fast jag förstår ju att det är ovant för honom att sova med en mask på ansiktet, men han vänjer sig nog tillslut, det är ju för hans eget bästa i första hand, att han slutar göra andningsuppehåll..

Ja idag är det fredag, och alla studentersdag här i Trollhättan.. Så man lär väl se en och en annan idag.. Även om ingen vi känner tar studenten i år. William ska göra sin sista dag på dagis för denna terminen, så nu ska han vara hemma med mig i 11 veckor innan han börjar igen, så jag ska tömma hans låda på dagis idag och ta med det hem och tvätta hans kläder där. Mycket är nog smått också så det ska läggas undan. Ska även tvätta när jag lämnat honom, har bokat tiden mellan 10-13 så jag ska montera av klädseln på vagnarna så dom blir tvättade. Kan ju va mysigt med en ren vagn =) Hihihi..

Ikväll ska Jörgen jobba på nån "festival" i Vänersborg.. Jag och Jessica ska gå på Joe Labero! =D Ska bli skit kul.. och William ska vara med faster Carina under tiden.. Nu sitter han breve mig i köket o äter en banan, sen ska vi klä på oss och knalla till dagis :) Antingen hörs vi ikväll eller så försöker jag uppdatera imorn om jag hinner! P&K


Kommentarer
Postat av: rebecca

Skoj med Joe labero, jag var med allt lite sugen på att åka och titta men blev inget. :(



Läskigt med andningsuppehåll hoppas han vänjer sig snart med maskinen.

2009-06-05 @ 08:45:24
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: marianne

Man vänjer sig betydligt snabbare med masken eftersom det är så betydligt skönt o sova. Lite kronligt bara det första innan man kommer på tekniken att sova på magen med ansiktet i kudden. Men det funkar ypperligt det med.Ha dett roligt i kväll på labero.

2009-06-05 @ 09:06:30
Postat av: sofia H

vad skönt att den fungerar så bra då! hoppas han vänjer sig snabbt, för dig kan säkert ljudet bli "sövande" hehehe, jag skulle nog få cellskräck i en sån mask! Hoppas ni får det toppen skoj på Labero!

2009-06-05 @ 16:04:53
URL: http://chipandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback