Fredagsmys

2009-06-12 22:23:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå..

Sega dagar, men nej jag klagar inte, det är bara gott! När Jörgen kom hem från jobbet idag fick vi åka till GBG och hämta hans pappa, hans lastbil hade gått sönder så han kunde inte ta sig hem på annat sätt. William trodde förstås att farfar va jätte ledsen för att hans lastbil gått sönder :P William fick dock inte följa med till Göteborg, han fick vara hos faster istället. Bättre det, än att sitta i en bil i flera timmar. Ja det hade nog bara blivit långtråkigt för han..

När vi kom hem fick jag åkt och handlat lite, så nu är mat förrådet och Williams välling förråd påfyllt :) Sen va det bara att sätta igång med tvätten, som tur va så hade jag inte så mkt tvätt. Bara en maskin, men skönt att få rensat ur tvätthögen. Då blir den förhoppningsvis inte så stor tills det är dags att tvätta igen. William kom hem strax efter 21 nu ikväll, och va tröttis.. Så det var bara att lägga han, och han somnade så sött så..

Vi får busa mer tillsammans imorn =D Hoppas det kan vara uppehåll så man kan gå ut och leka lite =) Annars vet jag inte riktigt vad morgondagen har att erbjuda, men det märker vi! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok! Den är snart utläst och då får jag shoppa bok nr 2! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback