Lite Shoppiiiiing..

2009-06-13 23:05:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det blev inte så att vi bara satt hemma och slappade :P Efter att vi grejjat lite hemma, så klädde vi på oss så körde pappsen ut oss till Överby, och vi tänkte mest kika lite om det fanns nåt kul i vårat shoppingcentra, men nja så värst mycket hittade vi inte. William fick en T-shirt samt en lite tjockare tröja.. Sommaren verkar ju vara som bortblåst, känns mer som att det vore höst. Men jag hoppas ju att vi ska få lite mer värme innan den riktiga hösten kommer. Jag ville verkligen hitta något till mig själv med, typ en klänning eller nått linne eller såå.. Men nää, det fanns verkligen ingenting som föll mig i smaken, så jag gick till Bokia och köpte en bok ist :) Andra delen i Twilight, är ju snart klar med första boken så då känns det bra att ha nästa bok hemma så jag bara kan kasta mig över den när jag är klar med första!! =)

När vi kom hem, hade jag med mig en övertrött liten kille.. Så det var bara o sätta på jamas, och lägga han.. Han somnade så sött så, lika dutti som alltid mammas prins! Är så stolt över han.. Inga problem där inte! Jörgen är iväg och jobbar som alltid på helgerna. För dom som inte vet så jobbar han som Ordningsvakt. Dvs att han står o spänner sig i dörren på nån krog.. ;) Hahah nejdå.. Så illa hoppas jag inte att det är. Han är väl inte den spänniga typen min man inte! Han är så snäll så .. Snällaste!

Jag ska nog snart gå och lägga mig, ut med voffen en snabbis bara, och sen ska jag försöka sova om det nu går. I have many things on my mind. Så ja får la se hur det går. Btw, så messade min mamma mig igår. Och hon har äntligen beställt en gravsten till pappas grav. Det är bara 2,5 år sen han gick bort, så det var väl banne mig på tiden. Så fort den kommer upp så kommer jag och hälsar på dig pappa, och lägger några vackra blommor, blommor som är lika vackra som duuu, som din själ.. världens vackraste människa.. <3 love u!! - fanns ingen bättre än min daddiii..

Nej nu ska jag ut ut ut..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback