Lördag 13/6 - Slapplördag..

2009-06-13 09:14:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hejsan Hoppsan!!

Då var lördagen kommen, William bestämde sig för att vakna vid 7 trots att han kom i säng väldigt sent igår .. men men. Så vi har vart vakna en stund, fast vi har mest busat i sängen om jag ska vara riktigt ärlig, jag är riktigt lat idag så har inte orkat gå upp förrän nu. Jörgen ligger fortfarande och sover för han var trött! När han kommer upp ska jag lägga mig i ett varmt bad och få slappna av lite, känns som att det var ett tag sen nu, iaf då man var riktigt avslappnad.

Annars händer det inte så mkt idag, det är tråkigt väder ute, och ja vi har inget planerat alls idag. Visst är det skönt det med. Men jaja vi får se vad vi hittar på! Annars blir det nog bara en himla massa mys inomhus istället =) Jag är lite sugen på att möblera om i Williams rum, men vet inte riktigt hur jag vill ha det om jag ska vara ärlig, är så svårt! Men det blir nog bra :) Hihi.. Nej om jag skulle göra frukost till mig och lilleman kanske, han vill nog säkert ha en smörgås !

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Jelika

Vad jag saknar att få bada. Längtar mer och mer tills vi byter ut våran vedpanna och skaffar riktiga acc tankar. Kommer nog bada ihjäl mig då ;-) Haha.

2009-06-13 @ 22:14:18
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: Jelika

Vi har bara en liten tank i själva pannan så varmvattnet tar slut jätte snabbt. Finns inte en möjlighet att fylla hela badkaret med vatten till mig. Men till hösten skall det badas för i sommar byter vi pannan :-)

2009-06-13 @ 22:41:38
URL: http://jelikas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback