Lördag 6/6 - Expect the Unexpectable

2009-06-06 09:07:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon Sverige!

Igår tvättade jag och donade och hade fullt upp hela dagen känns det som. Hämtade William vid 12 på dagis och då tömde vi hans hylla där och tog med allt hem, eftersom han inte ska tillbaka till dagis förän i slutet av Augusti. Väl hemma sten slocknade han med en gång o sov i nästan 3 timmar! Utslagen hjälte.. Sen lagade vi middag och gjorde oss iordning, vid 18-tiden tog jag och Jessica bussen till Vänersborg för att se The magic Master - Joe Labero! Det va helt magnifigt! Så jävla häftigt så att jag skulle kunna ägna ett helt blogg inlägg för att skriva om showen! Men det tänker jag inte göra, men jag säger en sak, att jag tycker definitift att om ni har möjlighet att se hans show, GÖR DET! Får jag chansen att göra det igen någon gång, så ja då gör jag det gärna! As tufft! =)

Kom hem strax efter 23 igår, William låg så sött och nanade i sin säng, och Carina kunde gå hem till sig. La mig och läste en stund tills jag kollade på klockan och den visade halv 1, ja då kanske det va dags att sova.. Hihi! William vaknade vid 8 imorse och ville ha välling, så sen dess har vi vart uppe, nu sitter jag här i köket och skriver lite och dricker en kopp te, William springer runt och leker.

När Jörgen vaknat ska vi åka och handla tänkte jag, tänkte även kolla på riktiga sandaler till William.. Just nu har han bara såna där "foppa-tofflor" Men han behöver ju ha riktiga sandaler som han kan springa och leka i. Får väl se om vi hittar några, kan ju kika iaf =D Nej nu ska jag umgås med min son, men nu har ni fått lite uppdatering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback