Måndag 15/6 - Grattis Melvin 1 år!

2009-06-15 08:29:35 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är det ingen vanlig dag för det är Melvins första födelsedag! Hipp Hipp Hurra! Hoppas du får en underbar dag gubben :)

Igår va tanken att vi skulle åkt till Rockys favorit ställe Knorren, men precis när vi skulle gå till bilen så började det regna, och precis när vi satt oss i bilen så kom det en störtskur så våra planer ställdes genast in. Åkte till Maxi och köpte nya dammsugarpåsar, så köpte vi tacos! :) Muuumma! Sen åt vi massa massa tacos, jag blev såååå mätt.. Så ni kan ju gissa vad jag ska äta till lunch idag? ;P Hihi.. Sen kollade vi på Hell Boy II och sen blev klockan läggdags! :)

Idag är det måndag och ny vecka.. Jörgen ska åka och jobba om några timmar, och då blir vi ensamma  igen. I eftermiddag ska vi på kalas hos Melvin :) Ska bli jätte skoj, så innan dess måste vi gå och köpa presentpapper så vi kan slå in hans present, kan ju vara en fördel =) Hihi =D

Ska bli så roligt att få vara med och fira Melvin på hans födelsedag! =) Hans allra första.. Kommer så väl ihåg Williams första kalas, ah så mysigt det va, längtar tills den är Williams tur att ha kalas igen, är så mysigt att samla alla hans kompisar så dom får leka ihop =) Hihihi..



GRATTIS MELVIN!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Melvin tackar och bugar! =)

Vad du är sööööt!!

Puss & Kram

2009-06-15 @ 08:57:18
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: sofia H

sv: som sagt kommer inte riskera att sjukvården sviker igen, sätter mig inte i den sitsen igen, utan och ha garanti med underskrifter och en summa pengar typ 3 miljoner om dom inte följer sitt ord, och det kommer ju inte ske, så No more Babies!

2009-06-15 @ 11:04:12
URL: http://chipandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback