Måndag 1/6

2009-06-01 09:41:35 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är det föööörsta JUNI!! =) And I just love it.. Det betyder ju att vi är inne i sommarmånaden.. And you know what they say about summer? :) Hihi.. Som ni kanske har märkt har jag haft ett litet blogguppehåll över helgen. Väldigt skönt måste jag säga =) Men jag ska ta och summera helgen.. I fredags va jag hemma hos Emilia och drack några cider ihop med dom andra tjejerna, jätte trevligt! Blev en lagom kväll och hem vid 12. Helt perfa! =) I lördags gick vi hem till Björn och fikade lite, tog en kik nere på Cruisingen, och va ute hela långa dagen! Hur sköööönt som helst =) William stupade i säng när vi kom hem, han va sååå trött!

Igår va det Morsdag vi åt en god glasstårta, och va ute och lekte, på eftermiddagen gick vi hem till fadder Björn och grillade. :) En superlyckad dag. William fick även en förtidig födelsedagspresent av sin faster Helen, en eldriven motorcykel, han älskar den.. Det första han gjorde imorse va att sätta sig på den o cruisa runt i lägenheten, haha tokunge! Men den är väl bäst att köra omkring på ute finns ju inte så mycket space här hemma till det.

Nu är William tillbaka på dagis igen, sista veckan nu! Sen har han sommarlov. Och jag med =) Ska bli jävligt gott kan jag lova. Idag ska jag göra en sista grej i skolan, ska recensera en bok som heter "Teo & Jag" Handlar om ett Autistiskt barn och hans mamma, det ska nog gå bra.. Sen ska jag tvätta i eftermiddag :/ Känns ju sådär att behöva tvätta när det är så underbart väder ute, men men.. Kommer hinna va ute ändå. ska snart sätta mig och läsa min bok men först ska jag ta mig en dusch =D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback