Midsommarhelgen..

2009-06-21 23:38:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå!

Får be om ursäkt för den kassa uppdateringen, men no lust skyller jag på!
I fredags så åt vi lite midsommarmat, sill och potatis =) Mumma! Sen festade jag lite ihop med Jessica och Björn, va en sväng på Pråmen, det va trevligt :) Lördagen va lugn, gjorde inte mycket, slappade mest hela dagen. Göööött!
Idag har vi också slappat och vart på Knorren en sväng, så Rocky fick springa av sig lite..  Sen har vi inte gjort så mycket mer idag.

Jörgen och William har sovit sen 8 typ, och nu pratar jag med Frida i telefön, och har gjort ett par timmar! Lovely :) Skönt att prata bort ett par timmar. =)  Saknat dig massor, känns skönt att ta upp kontakten igen. Imorn är det ny vecka, och imorn ska vi tvätta och min bror kommer på besök, ska bli skoj, det va längesen vi träffades nu så det är på tiden.. får se om jag kanske orkar baka nåt och bjuda på eller om jag går och köper nåt..

Har suttit och halv blegat på Hannibal-filmen på TV4, men tycker inte alls den är lika bra som dom andra, då Anthony Hopkins inte är med. Nej, nu ska jag väl strax sova.. Så jag orkar gå upp imorn! =)


Kommentarer
Postat av: Frida - Philips mamma

Jag har saknat dig med sötnos! <3

2009-06-22 @ 00:20:18
URL: http://fridadrotz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback