Nu är det inte långt kvar..

2009-06-01 23:04:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja nu är det inte långt kvar tills vi vet *längtar* Det kan nog inte bli så mycket bättre sen.. :)
Idag har vi haft en produktiv dag, hela förmiddagen spenderade jag på balkongen med min bok, fick allt lite färg efter allt pressande, fast hade vart gooare att ligga på en strand och pressa =) Hihi.. Vid halv ett gick jag till skolan och satte mig ute och skrev min recension, det gick nog finfint. Min lärare skulle maila mig om mitt betyg sen jag hoppas jag får ett G! Så är den kursen avslutad, nu är det bara matten som jag ska sätta nästa termin..

Har även tvättat idag, skulle tagit vagnens klädsel men det glömde jag ju såklart bort, får ta det på fredag istället när jag har bokat nästa tvättpass. Sen gick vi ut och duschade Rocky, han njööt! Schampoonerade in han och han blev så ren och fin så. Nackdelen är bara att han hårar nåt så förbannat efter att pälsen vart blöt. Men vi traskade bort till Jörgens mamma där han kunde springa runt och torka ute. :)

Vi åkte och shoppade ingridienser sen så vi kunde göra kycklingsallad när vi kom hem.. Med mycket fetaost i.. I just love it! Nu sitter jag här svullen som en ko.. Magen spricker nog snart. Så jag ska snart lägga mig och läsa innan det är nana-tajm. Imorn ska jag till skolan vid 9, och skriva en sista sak i engelskan. Får hoppas det blir bra, är nog inte hela världen om det blir kasst heller :) Nej nu är det time to go =)


Kommentarer
Postat av: marianne

Ja det är gott med sommarlov/semester.

ska du inte jobba något i sommar??

Hoppas det går bra med matten oxå.

2009-06-02 @ 06:27:08
Postat av: Linda S.

Vad du retas :P Tills ni vet vad? :)

2009-06-02 @ 10:23:03
URL: http://lindasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback