Onsdag 17/6 - Bus & Lek

2009-06-17 22:37:55 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Evening gott folk!

Jag har inte kunnat uppdatera bloggen idag för det har vart nåt strul med Blogg.se, får hoppas att det funkar nu och inte skall krångla.. Imorse var det uppstigning vid 7, William fick komma in till oss och gosa för jag orkade inte riktigt gå upp. När vi kommit upp, satte jag igång med att vika tvätt, sprang ut med sopor och Rocky för en snabb prommis! Och i samma veva Jörgen åkte till jobbet ville William gå och lägga sig för han va trött, och sen sov han som en stock i 3 timmar! Jag passade på att vila lite jag med, är tröttsamt att busa hela dagarna :) Hehe..

Efter att William vaknat och vi fått lite i magen, gick vi ut till lekparken här bakom oss, William bakade kaka, och jag satt och läste lite i min bok, sen knallade vi vidare till Williams farmor, o lekte på deras gård, fikade lite också :) William har ramlat som bara den idag, skrapat upp sina stackars små knän åter igen :/ Gör ont i mig när han ramlar och slår sig hela tiden =( värker i mitt mamma hjärta.. Vet ju att det hör till när man växer upp, men ändååå.. =(

När vi kom hem så fick han hoppa i badet, för han va sååååååå lortig! Sand över hela sig, i håret, innanför kalsongerna, i strumporna, ja överallt! Sen blev det välling och hopp i säng! Snart blir det detsamma för mig, imorn har vi lite planer för dagen, måste åka och handla inför midsommar, måste på bolaget och köpa cider, förhoppningsvis kommer mitt paket från Ellos med, så kanske man har ngt snyggt att ha på sig =)





William, David & Iszabella :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

e de david som va ihop me Elisabeth några år?

E de hans unge?

2009-06-17 @ 23:00:35
Postat av: Nathalie

Ja Iszabella är Davids dotter och ja det är David som va tillsammans med Elisabeth . Vem är du ? Och varför skriver du inte ut ditt namn ?

2009-06-17 @ 23:15:12
Postat av: Marie

Ja, det är Davids dotter, och om du nu har massa frågor om David kan du väl stå för vem du är eller skicka ett mail om du är så nyfiken..

2009-06-18 @ 07:58:26
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Anonym

shit vilkaproblem de blev bara av att man undrade...chilla ner

2009-06-18 @ 11:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback