Onsdag 24/6 - Grattis David

2009-06-24 09:43:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Grattis David på födelsedagen, och William blir 22 månader idag.. Alltså är det bara 2 månader kvar nu tills våran lilla kille fyller 2! Det ni.. Tiden går sjukt fort.
Igår fick vi veta att min mammas lägenhet hade brunnit upp, ja började givetvis grina, för allt som fanns där var till aska, är ju mitt och mina syskons barndomshem =( Alla våra sista minnen av pappa har blivit till aska, så igår var en sorgens dag. :(

Men hursomhelst så kunde vi ju inte sitta inne hela dagen ändå.. William ska ju inte behöva lida för att jag mår dåligt, så vi gick ut och lekte en stund på lekplatsen på våran baksida, sen blev det en promenad till stan för att köpa lite jordgubbar, och sen gick vi till Williams farmor och lekte. William sprang runt och hoppade i vatten i bara blöjan, det va nog gott att svalka sig lite =)

Idag ska vi iväg till Lunnen och fika med några mammor och deras barn =D Mysigt! Skulle vilja åka och bada någonstans med W, men det är ju så himla svårt när man inte har bil och körkort och Jörgen jobbar, och han är inte så förtjust i att bada för den delen heller vilket gör det ännu svårare. men men.. Bajs att utomhusbadet är stängt här i Trollhättan med.

Kommentarer
Postat av: marianne

Men du fet finns ju buss. Dom dagar jag inte hadde bilen hemma åkte alltid jag bussen med mina barn. Det är ju bara o lasta badkläder o pickniken i kärran. O du vatten pistoler går alltid hem hos barn att leka med när det är varmt. eller vattenslangen ännu roligare.

2009-06-24 @ 17:26:51
Postat av: Anna

Usch så hemskt. finns ju så många minnen i sitt barndomshem.. Lider med dig.. men dom bästa minnena har du ju ändå i hjärtat.. Kram

2009-06-24 @ 17:59:42
URL: http://annaholmros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback