Öppna Förskolan

2009-06-08 21:47:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll!

Vi har haft en jätte mysig måndag =) I förmiddags gick vi ut på promenad med Rocky, jag va lite skeptisk till det, eftersom jag inte gillar att gå med barnvagn och Rocky. Men det gick jätte bra, han gick jätte fint hela vägen. Är sååå stolt över han! Jag hade faktiskt räknat med en helvetes promenad. Men se så fel jag hade. Jag är ju faktiskt så illa tvungen nu att gå ut med Rocky och William ihop nu när Jörgen jobbar, och börjar tidigt på morronen.. Voffsingen behöver ju få komma ut.

Sen gick vi ner till stan med Emma och Melvin och fikade lite. På vägen hem somnade barnen, så vi satte och på en mur och snackade lite skit, innan vi sen gick åt varsitt håll. Mötte upp Sandra & Loke och tog en promenad till ÖF, där William fick lekt av sig, tråkigt att det är stängt nu under sommaren, hade vart ett bra tidsfördriv nu när vi ska gå hemma i sommar. Men det finns ju säkerligen andra saker att göra.. :P Tog sällskap med Jessica & Tuvis hem, och väl hemma hade pappsen lagat en jätte god ugnstekt falukorv dock med pulvermos till, finns knappt inga "vanliga" potatisar nu, är ju bara färskpotatis, och det går ju inte att göra mos på (om man inte gillar tapetklister då)

William ligger och sover, och Jörgen är ute med rocky, snart är det sängdags, jag har bokat tvättstugan tidigt imorn bitti, så jag hinner tvätta innan jag ska till NÄL på narkos samtalet. Hoppas att det ska gå bra och att dom kan ge mig en operationstid imorgon. Iaf en tid så man vet när det ska ske typ.. Men vi får väl se vad dom säger. Nu ska jag göra mig iordning.. =) Puss&Kram



   


Kommentarer
Postat av: carina

Haha han ser ut som om han har doppat händerna i brun färg

2009-06-08 @ 22:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback