Söndag 28/6 - Grilla

2009-06-28 10:47:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå hallå i det underbara vädret =) Får passa på att uppdatera lite, men vi är inte hemma så mycket nu när solen skiner som bara den, då vill man bara vara ute o steka i solen! i fredags va vi och köpte en liten pool till William, men den har han redan pajjat :/ Ett liiiitet hål i botten har det blivit, kanske går o laga, jag vet inte! Men han badade hela fredagen hursomhelst, likaså igår det var bad för hela slanten.. Jag vill också bada men får la se när jag och William kan komma iväg, kanske i veckan vem vet..

Nu är helgen snart över och jag och William har haft en alldeles underbar helg ihop! Alla dagar vi har ihop är iof underbara! Njuter av varje stund jag får vara med dig, du är det absolut bästa som har hänt mig! Idag ska jag och William till hans farmor och grilla. Ska bli mycket gott. Han kommer säkert hoppa i poolen idag med, som alla andra dagar. Väntar bara på att han ska nana lite middag sen ska vi bege oss ut, inte fan tänker jag sitta inne i denna svettiga lägenhet hela dagen..

På återseende..

Kommentarer
Postat av: Lotta

Om det är ett litet hål bara så brukar vanlig lagning som man använder till cykelpunka fungera jättebra, så prova det :)

2009-06-28 @ 11:07:25
URL: http://felicia6.blogspot.com
Postat av: Sandra

Ja, det är ju så jävla underbart :) Men du kan ju ta bussen? (fast det är ju rätt så dyrt nu för tiden)

2009-06-28 @ 22:17:50
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback