Torsdag 18/6 - Skitväder!

2009-06-18 08:31:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Allihop!

Idag när William ville upp vid 7 va jag inte alls pigg! Jörgen skulle ändå upp då så han tog upp William. Han skulle vara på körskolan kl 8 och övningsköra. Så ja fick ligga och dra mig lite innan jag blev tvungen till att gå upp, så nu är vi uppe och jag skulle ljuga om jag sa att jag va pigg för det är jag inte! Fyfan va trött jag är, men jag får väl vila sen när William sover, han springer runt här hemma och är galenpanna, som vanligt min lilla skruttunge :) <3

Ja det är verkligen inget roligt väder ute idag, regnet bara öser ner, så det blir ju ingen utelek för oss idag inte. Vi får ta en hemmadag och bara myspysa, finns ju alltid nåt vi kan hitta på här hemma :) Jörgen börjar inte jobba förän i eftermiddag så det är ju rätt skönt, får vi ett par timmar ihop med våran älskling, o imorn ska han jobba som Ordningsvakt på Tanum, och då slutar han inte förän 5 på morronen =/ Guuuuud va segt! men men.. Det är ju pengar, man får se det så..

Tänkte på en sak, har fått ett par kommentarer om folk som vill se min bilddagbok men inte kan, maila mig på [email protected] så kan ni få mitt gästlösenord :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback