Måndag 16/3

2009-03-16 09:28:31 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hallå Hejsan!

Blev inte så mycket bloggande igårkväll men vi parkerade iaf bilen på Överby sen gick vi till Spikön och matade fåglarna och sen tillbaka till Överby, en lagom promenad, shoppade nya mjukisar till mig =) Och sen handlade vi lite på Maxi. När vi kommit hem så gick jag ner till tvättstugan för att boka tvätt-tid, då hade tvätt kärringen skrivit ganska hotelsefulla lappar till mig som satt där nere, där hon fortsatte att kalla mig bla "räpa" och där det stod att jag skulle passa mig för annars skulle hon se till att någon kom o tog min son, för hon hade kontakter! Så vi åkte ner till polisen och gjorde en anmälan.. Man vet aldrig hur en sådan här person tänker, jag blir rädd för Williams säkerhet. Jag vet ju inte vad hon är kapabel till att göra.. Men nu är iaf en anmälan gjord, och Jörgen ska ringa Eidars idag igen, så får vi se vad dom säger nu.. Jag tycker iaf att detta är väldigt allvarligt.

Inatt har jag haft svårt att sova, vet inte om det är på grund av allt som händer igår.. Men vid halv 7 va jag klarvaken och låg bara och väntade på att William ville gå upp. När han vaknade hämtade jag in han till våran säng så fick han ligga och mysa med oss som han alltid gjorde när han va bebis, även om det är mest lek i våran säng nu. Men det är mysigt! Sen fick det bli lite frukost och blöjbyte, för att sen knalla iväg till dagis, han har ju vart hemma en hel vecka nu. Men det gick bra att lämna han ändå. =) Idag ska jag till skolan börjar 12.30 och då måste jag prata vett med min lärare. Får la se hur det går.. Hoppas på det bästa. Egentligen vill jag bara ha ett jobb och slippa gå i skolan är rätt less på det nu om jag ska vara riktigt ärlig, eller så skulle jag vilja läsa något på distans.

I eftermiddag efter att jag slutat skolan så tänkte jag att vi skulle knalla bort till ÖF det va längesen vi va där nu. Och William vill nog träffa sina kompisar! :) Så har hela dagen planerad =) Nej nu ska jag äta frukost, min mage skriker!


Kommentarer
Postat av: Sandra

men va läskigt. är hon helt cepe den där kärringen eller? bra att du gjorde en anmälan iaf. hoppas hon får flytta

2009-03-16 @ 10:15:59
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Då ses vi kanske ikv. =)

2009-03-16 @ 10:36:49
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Mezzie

meen fyyyy vad hemsk människa??

Hon bord eju låsas in eller nåt allså...

Jätte bra att du anmälde det för såna där borde inte få bo bland normalt folk!

Hoppas det kommer lösa sig!

2009-03-16 @ 11:09:39
URL: http://mezzieliina.webblogg.se/
Postat av: emelie sundström

herregud..sicken kärring då!!?? bra du gjort anmälan!

2009-03-16 @ 11:33:07
URL: http://mammatillsebastian.blogg.se/
Postat av: sussanne

Hoppas att det även gick bra i skolan. Tufft det där.

Hoppas att wiljam mår bättre nu o inte blir sjuk igen

2009-03-16 @ 16:49:19
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Fyyy fan hon är hämsk djävla kärring. Tål henne inte alls, lider med er som har kärring fan efter er. Hoppas nu fan polisen och iallafall Eidar gör något åt henne.

2009-03-17 @ 08:24:04
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback