Måndag 9/3

2009-03-09 22:40:12 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll!

i förmiddags fick vi åka en tur till affären och fylla på lite mjölk som vart slut, blev lite annat som slank ner i kassen också, men det brukar ju vara så, sen tog jag en promenad med Emma och Jessica till Strömslund hem till Sandra på fika. Hon hade bakat kladdkaka med daim på, mycket gott =) Blev en himla massa tjat som alltid när vi träffas och sen fick jag skjuts av Emma och Robban hem, tackar så mycket! Sen åkte vi upp till Överby igen för att lämna in min mobil på lagning, ja den har gått sönder, hade säkerligen kunnat gått me felet ett tag till men kände att det va lika bra att få det gjort, va en knapp som börjat bli ganska trög så ja nu är den på lagning iaf, skulle väl ta 2-3 veckor innan den kom tillbaks.

Annars har det inte hänt så mkt, legat i soffan och mumsat Ben & Jerrys glass, *Yammiii* När man ätit den glassen en gång vill man inte äta den andra blaskiga glassen, då kan de lika gärna kvitta! Jörgen har precis gått o lagt sig han ska upp tidigt imorn så ska dom åka till Sthlm och köpa en bil till Jonas, så jag blir ensam hela dagen imorn.. William ska ju vara hemma från dagis imorn med, så jag får ringa och sjukanmäla mig till skolan imorn. Tur att det bara är en lektion jag missar, men jag får plugga lite hemma istället. Nog om babbel för min del.. =)

Måste ju berätta, min tandsköterska ringde till mig idag, för jag ringde tandläkaren imorse och frågade hur det blev med min remiss till NÄL, men hon visste inte så de skulle ringa upp någon under dagen. Och ja min tandsköterska är helt underbar, hon förstår precis hur jag känner och tycker absolut inte att jag ska ha det så. Men anw så har tandläkaren nu bestämt sig för att skicka en remiss till tandkirurgen på NÄL just för att jag har sån hemsk tandläkarskräck så jag ska få göra behandlingen under narkos, vilket jag tycker är jätte skönt, kändes som en tung sten föll från mitt bröst, nu slipper jag gå med världens ångest hela tiden, nu vet jag att det kommer att ordna sig, känns skönt att dom tog mig på allvar. För det verkade verkligen inte så på henne, sist gång vi träffades.. Nu är det bara och vänta och se tills jag får en kallelse på NÄL, jag verkligen hoppas att det ska gå fort så jag får detta åtgärdat. =)

Nej nu är det nana time =)

Kommentarer
Postat av: Amelie

Fan va skönt att du fick en remiss! Jag blir så glad för din skull! Du ska ju inte behöva känna ångest för att gå till tandläkaren när de går att fixa på annat sätt! Puss på dig!

2009-03-09 @ 23:15:47
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Emma

Skönt för sig att tandläkaren förstod! =)



Ska Jörgen stå på bilen eller?? Vad är det för en bil han ska köpa?

2009-03-10 @ 09:07:56
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Maria

Hoppas bara att de gör under narkos.Jag vet med mig själv så fick jag också remiss dit upp,men när jag väl kom dit så försökte de med mig att de skulle få behandla under något lugnande medel som jag skulle få dricka,men jag med min skräck sa nej.Då fick jag betala för det besöket o en ny tid o sedan sa de att jag skulle få betala narkosen själv.Stå på dig o lycka till.

2009-03-10 @ 12:01:45
Postat av: Marie

Maria:

Jag har just fått en narkos remiss, då lugnande inte fungerar för mig så har ja redan testat det! Narkos är sista utvägen för mig, mig spelar det ingen roll om jag får betala narkosen själv, dessutom har jag gratis tandläkarvård så den risken är nog inte så stor. Men oavsett om jag skulle bli det så spelar inte det mig nån roll. För då får jag hjälp iaf!

2009-03-10 @ 13:45:28
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback