Öppna Förskolan

2009-03-30 21:36:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det blev en tur till ÖF efter att William vaknat, eller rättare sagt jag fick väcka honom vid 3-tiden.. Hade gjort middag, pasta och baconsås, men William ville inte äta så han fick en smörgås istället innan vi gick iväg. Mötte upp Emma och Emilia, för en liten promenad dit. William va jätte blyg idag och antingen satt han i mitt knä eller så satt han ner och pilla på någon leksak, inte alls sig lik.. Men sen vågade han släppa loss lite.. Blev även lite fika såklart, och sen kom pappsen och Rocky och mötte oss när vi skulle gå hemåt, :)

Väl hemma så busa pappsen och William lite innan det va dags o bada och tvätta håret.. Gick mycket bättre än vad det brukar göra när det är bada-time så kanske börjar hans avsky mot badet släppa, det hoppas jag verkligen! Vill ju kunna åka och bada med han på badhuset utan han skriker som en stucken gris, och att han faktiskt ska tycka det är kul att bada. Men att tvätta håret var inte lika roligt, men det fick gå..

Nu sover lillfisen och vi har precis tittat på Färjan.. Imorn ska jag till skolan har Engelska 8.20 imorn.. Och sen ska jag tvätta mellan 10-13 :/ Sen är tanken att vi ska åka ut till Överby, jag ska lämna in min mobil igen :/ Kul va? Nu är de den stora knappen på telefonen som börjat bli sådär knasig som knapp 4 va sist gång, hoppas det ska gå lika fort så slipper man vänta i flera veckor på den.. Nej nu ska jag sluta babbla.. =)





Kommentarer
Postat av: Emma

Dessa mobiler =D Du får köpa en sån som jag har för den är super bra. Har hållt i 2 år och funkar precis lika bra. Fast jag fått mina vredesutbrott på den, hihi

2009-03-31 @ 09:25:05
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Amelie

Hehe sötfis i badet med en massa badankor. Klart de e kul å bada med en massa ankor. ;)

2009-04-01 @ 22:40:39
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: malin borglin

VAD SÖT HAN ÄR.. VÄXER JU SÅ ATT DET KNAKAR.. MAN HINNER INTE MED..=) PUSSSS

2009-04-02 @ 19:41:06
URL: http://malinborglin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback