Sko Shopping!

2009-03-24 22:13:40 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Japp då vart det kväll återigen.. Gick super att hämta William på dagis idag, han fick ju åka annan vagn hem och det gick finfint det med, dock somnade han på vägen så han fick sova sittandes men det gick bra. (Finns inget liggläge på vagnen vi lånade) Men det va ju sån kort bit ändå. När vi kom hem somnade han som en stock och sov ett bra tag.. Vaknade lagom tills det var dags att äta middag, slänge ihop makaroner och köttbullar, då jag inte orkade äta själv. Sen tvättade vi ju också, men slapp att råka ut för den cp skadade kärringen! Skönt va det måste jag säga.. Så nu har man ren tvätt, får vika den imorn innan vi får besök.

Vi åkte även upp till Maxi, behövde köpa välling, blöjor hem och blöjor till dagis.. Körde up&go till dagis nu, måste ju vara smidigare för dom när dom byter där + att jag inte vill ha samma blöja som vi har här hemma, bara för att jag vill kunna kontrollera att dom har bytt på han, för det har hänt vid flera tillfällen att han kommit hem med samma blöja som han hade på morgonen när vi lämnade honom. Blev även lite skoshopping, dock inga till mig =( Men ja får la kika i helgen.. Blev ett par nya gummistövlar och ett par skor till William och ett par till pappan.

Jörgen ska ju jobba i helgen och kommer inte hem förän på måndag så jag funderar på att antingen dra hit min kära broder, eller så åker vi till honom i Göteborg.. Vi får se hur vi ska göra, jag har inte bestämt mig helt än. Men det blir nog bra vilket som.. Imorn är planeringen sådan att William ska vara på dagis mellan 9-12 och under tiden ska jag städa här hemma för att vid 14 får vi fikabesök, och det är alltid trevligt! =) Hihi.. Jag är ledig från skolan också så jag slipper känna stress, mycket skööönt =) Nej nu ska jag strax gå och lägga mig, och det blir att sova på soffan, känner hur det trycker i örat så ja.. :/ Jobbigt..


 

Bilderna är klickbara!

Kommentarer
Postat av: silena

han tackar så mycket:) ja det går verkligen fort:) krAM

2009-03-24 @ 22:42:59
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

snygga skor vart shoppade ni dem? Har svårt att hitta skort till melwin han har bara 21/22. ja mer 21. alla fina börjar på 24:-( men vart hittade du dessa för William har väl också han 22 typ eller har han större förtter än min knodd?

2009-03-25 @ 07:22:56
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: marianne

Hur lång tid har du kvar i skolan? är du klar till sommaren? Måste vara skönt när det är klart.

2009-03-25 @ 09:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback