Tisdag 17/3 - 4 år som Förlovade

2009-03-17 22:11:18 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Kväll =)

imorse när jag skulle byta blöja på William så såg jag att han var alldeles rödprickig över hela kroppen, så jag ringde vårdcentralen så vi fick komma dit, han hade visst fått en allergisk reaktion mot pencillinet som han har ätit, och mot det fick han lite kortison, och nu är iaf utslagen borta, + att vi hämtade ut en ny hostmedicin. Men vi fick ju träffa världens knepigaste läkare, till oss sa han att han skulle skriva ut en ny antibiotika kur eftersom William reagera så mot denna, och sen skulle han skriva ut Bricanyl, men tror ni att vi fick det? Nej, han skrev ut Mollipect, inte nån antibiotika och ingen Bricanyl.. Ringde ner till Vårdcentralen när vi kom hem men han va ute på rond så det hände väl inte så mycket mer med det. Får väl ringa imorn igen annars..

Sen har Åsa och barnen vart här idag och lekt och fikat lite.. Alltid skönt att få babbla av sig lite, och lätta på trycket med sina vänner. Barnen hade skoj ihop, även om dom bråkade lite, hehe.. Men ja det hör ju till =) Nu ikväll har jag och min underbaring firat lite, för vi har faktiskt varit förlovade i 4 år idag! =) Så ja Grattis till oss.. Tänk att han stått ut med mig så länge.. Min gosegubbe <3 Underbara år iaf, och många fler ska det bli, ett litet giftermål om några år om jag får som jag vill kanske, ja jag får nog tjata ett tag till skulle jag tro =) Men det gör jag så gärna ^^ Hihi..

Det har även vart 2 st från Eidar här idag och tittat på lapparna som jag har fått. Och dom tyckte att det var väldigt allvarligt för så får det inte gå till. Så återstår väl att se vad som händer, vi har även tvättat idag, Jörgen har fått följa med mig ner för som sagt så vägrar jag gå ner ensam sen den insidenten sist i tvättstugan, men inget besök av henne där nere tack o lov. Känns lättande att slippa se kärringen! Imorn bitti kommer det nån och ska lägga nytt golv, så vi har tömt Williams rum ikväll, så han sover inne hos oss inatt, ska bli mysigt att ligga o höra hans andetag.. <3 Mysegooooos! Så vi ska väl försöka att hålla oss hemifrån tills imorn eftermiddag.. Nu däremot ska jag göra goooa sängen ett besök, hörs imorn!




Kommentarer
Postat av: Sandra

hoppas kärringa får flytta!



Grattis på årsdagen :)

2009-03-17 @ 23:43:17
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Tack, ja nu är vi jätte nöjda. Känns mer som ett barnrum nu =)

2009-03-18 @ 09:51:15
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: emelie

Hoppas det löser sig med tanten!!!

2009-03-18 @ 12:16:14
URL: http://mammatillsebastian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback