Babbelibabbel..

2009-05-19 22:31:44 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll!

Dagen har flytit på bra, mötet i förmiddags gick finfint, tog bara 20 minuter så sen tog jag en promenad hem, innan det va dags att hämta William från dagis. Sen gick vi och mötte Emma och Melvin för en promenad till Amelie. Jätte längesen vi träffades nu, så det va på tiden =) Får inte gå så långt emellan.. William va glad att få leka med Melvin och Hugo, även om han va väldigt rädd för Mongo.. (deras hund) Amelie bjöd på kaffe, det va väldigt gott =) Trivs så bra i erat sällskap tjejer, :)

Sen blev det en promenad hem, när vi kom hem busade vi lite.. och lagade middag, fick bli lasagnette idag! Sen har William vart grinolle himself. Inget har vart bra, det har bara vart skrik och gnäll, men så går det när man inte sover som man ska dom blir man suris. Va likaså krångel att lägga han, men jag fick sitta bredvid sängen och smeka han i pannen så han slappnade av. Va jag längtar tills vi ska köpa ny säng till han, då man kan ligga i sängen med han och krama han tills han somnar, är ju lite svårt att göra det i en spjälis.

Imorn är det onsdag, vilket för min del betyder prov i svenska =/ Bläää jag vill inte. Får plugga lite imorn förmiddag, sen är det bio dags, Wiiihooo!! Ska bli gott skoj, och en bra ursäkt att få äta godis mitt i veckan ^^ Hihi.. =) Nej nu ska jag äta sen kvällsmat och sen nana kudden!

Kommentarer
Postat av: Sandra

När är det du har pluggat klart? :)

2009-05-19 @ 23:23:39
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback