Eurovision Song Contest

2009-05-16 22:10:14 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Good Evening Sweden =D

Funny day today =D I förmiddags gav vi oss ut på en prommis, tanken va att vi skulle gå till Slussarna.. Men Jörgen övertalade oss att komma till Torsbovallen, Strömslund (Vi= Åsa och jag) Så vi knallade dit, tittade på när barnen spelade boll.. Williams kusin Jonathan spelade med sin klass.. Tror dom vann, men ingen aning.. Vi gick efter att dom hade spelat sista matchen. På vägen hem stannade vi på Hjortmossen och köpte pizza som vi satte oss ute och åt. Riktigt mums va det =) Man blev ju mätt i magen iaf =)

Vi följde med upp till Åsa en stund så barnen fick leka lite.. Tänkte jag skulle fått i William lite välling eftersom han sov när vi åt, men det dög inte med deras välling, eller så va det fel flaska, han är såååå noga med att det ska vara rätt flaska annars äter han inte! Det är livsviktigt serni.. Haha! =)

Väl hemma så tvättade han golvet i sitt rum med min vattenflaska, för det lärde hans faster honom när vi va i Strömslund.. Så det va pisseblött överallt? Det va bara att ställa sig och torka golven. Tur hans mamma har så lååååångt tålamod =D Somnade jätte fort efter lite välling och tandsibissing borstning.. =) Mammas älskade <3

Nu sitter jag och tittar på ESC, jag tycker ju Malena ska ta hem detta.. Men island är väldigt bra, Malta som sjunger nu är en fin låt också. Svårt de där, men är ju fan 10 år sen Sverige vann sist, så nu är det änna på tiden :) Hihi..
Jörgen är iväg och jobbar ikväll.. Tråkigt att sitta här själv o dega men det är så det är. Han kommer ju hem inatt.. imorn är det söndag och vi har inte så mycket planerat.. Blir nog ut o leka en stund eller gå en prommis elr ngt =D


Kommentarer
Postat av: Åsa, thea och Melwin!

Ja jag hoppas Sverige vinner med. ja promenaden var skön hemvägen var ju dock trevligast. Sen en pizza i magen är ju inte skadligt heller;-) sen kunna äta den ute i gräset gjorde ju inte saken värre. får se om vi kommer ner till slussarna i morgon jag måste änna dit haha. Din lillkille är ju bedårande självklart vill hanju ha sin nappflaska han vil lju inte ha våra man vill ju gärna ha tradition på det hela jag har sprungit runt i lägenheten och letat efter napp till Melwin han skall ha någon speciell napp, det visade sig var Theas napp han ville ha. Tänka sig hur knäppa ungar kan vara ibland du! Hahah men till sist nöjde han sig med en "vanlig" napp. Men om han blickar kunde döda hade han vart ensam överlevare i den här lägenheten han kan bli sååå arg just nu mmin lilla tuffing!

2009-05-16 @ 23:14:17
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: jessica

haha han skulle göra så i gräset ja, inte inne haha..

2009-05-17 @ 11:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback