Febrig William..

2009-05-12 22:26:30 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll gott folk!!

Nu är tvätthäxan igång igen.. Jag hade bokat tvätt tid idag, och på fredag och på fredag har hon rivit loss hela mitt namn :O Va är det med människan egentligen? När ska hon ge sig och hur långt ska det behöva gå? Ringde till Eidar och dom skulle väl ringa upp mig imorgon, så får väl se vad dom säger nu hur detta ska lösas för det funkar verkligen inte. Jag måste ju förfan kunna tvätta utan att nån patetisk kossa tar mina tider!!!

William har vart hos Carina idag medans jag tvättat, iaf under den stunden som Jörgen va på kursen sen kom han hem med feber =( 38,3 inte så mkt, men ändå feber.. Vet inte vad det kan vara, om det kanske är tänder.. Han är ju lös i magen så det är mycket möjligt, så han får vara hemma imorn från dagis, Carina ska ta han när jag ska till skolan imorn, så jag slipper sjukanmäla mig, behöver verkligen gå det sista svenska lektionerna nu.. Missade ju i måndags.

Sen åkte vi och hämtade ut paketet från H&M som hade kommit, i där fanns; ett regnställ (svart), 5 T-shirtar och ett par shorts =) Somrigt och fint va det =) Hihi.. Han va lite svårsövd idag, somnade inte förän efter 21 idag, men mår man inte helt hundra så vill man ju mysa med mamma och pappa.. Jag har precis kikat på Desperate, är ju jätte spännande nu =) Nu ska jag strax göra mig iordning för sängen, men sitter och tittar om Sverige går vidare till Eurovision, men det borde vi väl göra?!?! :-)

Puss&Kram




   

Kommentarer
Postat av: Mamma Åsa

Fina kläder:-) Hoppas William kryar på sig snart så vi kan leka med honom!!

2009-05-12 @ 22:53:34
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: mimmi

Stackars william. Tur ni har Carina.

Hoppas han snart blir frisk.

2009-05-13 @ 09:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback