Freeeedag 8/5

2009-05-08 08:25:30 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn =)

Sovit gott inatt, sovit hyfsat bra utan starka värktabletter i kroppen, Så det va skönt! =) Något som va mindre skönt va att William vaknade halv 6, men han fick snällt somnana om till iaf halv 7 innan han fick komma in till oss och busa. Ja och sen dess har det vart full rulle här hemma. Han springer runt med sina nya bollar som han fick igår. Och sin spade och kratta, helt galen är han :) Hahaha.. Ringde även till dagis innan och berätta att han inte kommer idag eftersom han ska till tandis o kolla sina små bissingar så att allt är okej.. =)

Ska möta Åsa innan vi ska gå, hon ville följa med och hålla oss sällskap, det tackar vi inte nej till, kanske blir en liten fika om William sköter sig o är duktig :) Men det tror jag, ska även gå till banken och betala in en sak, så det är gjort sen =) Blir nog kalas det här, men nu däremot ska jag gå o klä på mig o slänga nåt i magen innan vi ska gå =)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: malin

vi går hos en prvat tandläkare, som heter petter calén han är nere i stan, han har hjälpt niklas jätte mycket å han har aldrig haft narkos när dom har operarde hans vistomständer..

tandläkarens mål e att man inte ska ha ont..

han har dom värsta grejarna som finns på marknaden.. ring å kolla om du kan få hjälp av han, han e inte dyare än någon annan..

2009-05-08 @ 09:10:58
URL: http://blomamnmalin.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Är inte första undersökningen vid tre år för de små eller har jag förstått fel?

2009-05-08 @ 13:03:28
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Lisa & Love

Är det första gången William går till tandläkaren? Jag undrar nämligen när Love ska få komma dit... Trodde det var när dom var runt 1 år...

2009-05-08 @ 15:31:19
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Aa den vid ett år vet jag men det är bara info ju. Åh aj då, var allt bra då?

2009-05-08 @ 21:38:01
URL: http://lindasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback