Freeeeedag 29/5

2009-05-29 11:22:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


HejHopp =)

Kan börja med att summera gårdagen, jag va hemma hos Jessica och fikade och hon färgade min utväxt så nu är jag sådär jätte blond igen, hihi! Sen cyklade vi ner till stan hon skulle köpa present till Erik som har fyllt år, och jag gick in på Bolaget och shoppade några cider. =) Yummi! Sen va vi på Eriks kalas, han hade fyllt 12 i mitten på Maj. Det bjöds på smörgåstårta, hamburgare för barnen, och sen tårta och glass =) Mumma.. =) Vart fikande och kalasande hela veckan =) Heheh.. Sen gick vi på Tipspromenad som Hyresgästföreningen här hade anordnat, William vann 3 tablettaskar, och jag och Jörgen vann varsin blomma. :) Summan av det hela: En trevlig dag!

Idag då, lämnade William på dagis vid 9, sen gick jag till skolan och gjorde det sista i Engelska A kursen.. På måndag sätts betyget! =) Sen tog jag en liten paus och sen gjorde jag Svenska prov.. Gott att ha det avklarat nu, är bara en sista sak jag ska göra på måndag sen är jag done! =D Om en stund ska jag ner till stan och fika med Sandra .. =D Passa på att köpa lite slödryck så med kanske ? :) Blir nog bra.. =D Hihi..

Ikväll ska jag hem till Emilia på lite fest =D Ska bli kul, men blir nog en ganska så lugn kväll.. Är ju en morrondag också och jag ska orka med den. =D Ja det ska bli trevligt att umgås med sina kära vänner o spela spel o dricka alkohol, får väl se om det blir utgång ikväll eller vad som händer, den som lever får se! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback