Lördag 23/5

2009-05-23 22:25:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll.. =)

Idag har det inte funnits tid för bloggen så jag har helt enkelt skippat den. Kan allt vara gott att slippa den ibland, vi grejjade och donade hemma på förmiddagen, efter lunch åkte vi ut till Överby och shoppade doppresent till Iszabella och födelsedagspresent till Tuva. Köpte även nya strumpor till William samt att han fick välja ut en ny keps =) en jätte fin beige sådan, satt så bra på hans lilla huvve, när vi kom så kollade jag storleken då va den från 11-14 år. Hahaha.. Han har visst stort huvud min älskade <3 så det kan gåå.. =) Men den passade ju såå =P

Sen tog vi en promenad med Åsa.. Och stannade för att leka på gården, om folk hade sett oss hade dom garvat ihjäl sig, vi hade nog roligare än barnen, Gungade gungbräda, Hahah =) Ja man ska ju ha barnasinner kvar sägs det ju. Efter 8 gick vi in och jag gjorde redo William för natten och han somnade så sött så.. Och under tiden har jag vart ute och slängt en massa sopor, vikt tvätt och grejjat lite, nu sitter jag och tittar på CSI Miami. Ska väl inte sitta uppe alltför länge, imorn ska vi på dop, hur det nu ska gå =/ Jag bävar över att sitta i kyrkan med William, han kommer ju inte vilja sitta still där inne.

Hur får man en snart 2 årig liten kille sitta still i över en timma? Vi får väl sitta i omgångar jag och Jörgen antar jag, får ta med mig lite leksaker och försöka muta han =P Ja det blir nog bra, den dagen den sorgen antar jag.. Jag ska strax börja mumsa på min Ben & Jerrys glass! =D *Love it*  Får väl se om det kommer nått bra på TV efter detta.
Nej ska skura min spis först tror jag :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Testa ta med dig kex till honom?;:)

2009-05-23 @ 23:39:11
Postat av: Angelica och Anthon

vi var på dop med förra helgen, med anthon gick det ju bra, han är bara nio månader, fick kex och massa leksaker, men det fanns barn som var runt två, tre och de gick runt lite i gången och så.. tror inte man kan få en två åring att bara sitta still, det är naturens gång att det rör på sig lite.. lycka till =)

2009-05-24 @ 10:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback