Lördag 2/5

2009-05-02 09:10:29 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn Morrn!!

Ja ytterligare en natt som har passerat, sovit hyfsat gott somnade dock inte förän efter klockan va två, Men så kan det va ibland,  min älskling va go o kliade mig på ryggen, hur underbart är inte det? Men när han började snarka så flyttade jag ut till soffan, och William vaknade halv 8 imorse, men ja han är knäpp den där ungen, för vanligtvis brukar han ropa "Mamma" eller ligga där inne o gnälla.. Men inte imorse då ropade han ist "Buuuuuuddha" om o om igen.. Han är verkligen helt besatt av den där voffsingen!

Nu är vi hursomhelst uppe, William tog på sig sina gummistövlar sen hämtade han sin gosedjurshund.. (en hund i koppel han fick av sin faster Marie i julklapp) Blir ni förvånade över att han kallar den för Buddha? Man hade ju kunnat tro att han skulle döpa den efter sin egen hund men nepp det är bara Buddha som existerar i hans huvud just nu. Idag ska Jörgen jobba :/ Han ska jobba alla lördagar i Maj, lite tråkigt må jag säga, men det var ju väntat att han skulle jobba, hade faktiskt inte väntat mig något annat.. men men.. Får hoppas det kommer nåt roligt på TV ikväll.. :)

Annars blir det väl en Play-Date med Åsa idag, hoppas jag på iaf! :) Ska ta mig en dusch snart så får jag ringa henne sen! =) Nej nu ska jag väl göra frukost och en kopp te, hoppas ni alla får en fin lördag! :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Haha Buddha är hans nya kompis ;)

2009-05-02 @ 10:27:11
Postat av: Amelie

Hehe Buddah =)

2009-05-04 @ 20:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback