Måndag 25/5

2009-05-25 22:20:58 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej Hej =)

Fan va kass jag är på att uppdatera men jag skyller på fint väder, och då sitter inte vi inne. Har knappt varit hemma idag. Imorse va vi tvugna att gå på ett möte, och eftersom inte dagis va öppet så va Åsa så snäll och passade William under tiden, skrev även in mig på Arbetsförmedlingen idag, eftersom jag ändå ska gå hemma hela sommaren så kan man få nåt sommarjobb under tiden så tackar jag inte nej. Inte för att jag tror att jag skulle få det men ändå.. Sen mötte jag på upp Åsa i stan, hon och William hade fikat på Espresso House, lunchat på Oden =D Trevligt värre, min lilla parvel va ju inte hungrig iaf, Åsa är så snäll! :D Sen gick jag och shoppade nya leggings, och William fick en keps. (en till) Den va ju så söt! =) Och as always en tur till Apoteket och fylla på medicin förrådet.

Sen gick vi o köpte frukt, och gick och hämtade Thea & Melwin på dagis.. På vägen hann Melwin spy en gång :/ Stackarn. Trodde han körde fingrarna i halsen för det hördes inget direkt. Så tänkte väl inte mer på det.Vi gick till lekparken och lekte, käkade frukt och Melwin spydde igen, ja då va det ju ett faktum.. Det är magsjuka. Så Åsa fick gå hem med barnen =( Nu hoppas jag verkligen inte att vi blir smittade. Men det märker vi väl ganska så snart isf.. *peppar peppar*

William somnade redan halv 7 idag!! Inte likt min kille.. han va helt borta, det gick inte att väcka han, testade att ta nappen och snutten från han, inte en reaktion. så vi bytte blöja och tog på jamas, o la han i sängen.. nopp ingen reaktion där heller. så åkte vi och handlade (hans farbror) va här så länge.. Massa blöjisar blev det =) Hihih.. Samt massa smaskig mat! När vi kom hem gjorde jag iordning en flaska välling som han åt upp i sömnen, eftersom han inte ätit sen 2 så blir det så långt emellan tills han vaknar igen, så kändes bäst att ge han lite.. Han åt även fast han sov, sötnos!

Nu är det snart dags att sova imorn ska jag recensera en bok som jag inte har läst hur skall detta gå? :/ Blääää...

Kommentarer
Postat av: Åsa, Thea och Melwin!

Självklart att jag är snäll mot dig och er familj, William är ju så underbar så honom pasar jag ju gärna.

Ja du hoppas fasiken inte på magsjuka men ja kan ju inte dementera det hela ju då han spyat :-(:-(

2009-05-25 @ 22:41:56
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Lotta

Men var det inte till henne du och william gick då jörgen låg och spydde? Då kan ju ni isf ha dragit med er smittan till dom... Bara det att det inte bröt ut på er, utan ni bara hade smittan typ? Hoppas ni klarar er undan, det är hemskt med magsjuka.. fyyy :S

2009-05-26 @ 00:08:26
Postat av: fia

härlig dag ni verkar ha haft, jag har recenserat många böcker ja inte lädt de e bara o googlao läsamånga som andra har skrivit =)

2009-05-26 @ 09:15:41
URL: http://chipandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback