PizzaBullar!! =D

2009-05-13 22:17:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Tjooohoo =D

Segt det va att gå till skolan idag, men hade ju bara en lektion så, såsätt va det ju ganska slött.. Håller på med satsdelar i svenskan, förstår inte hur jag ska komma ihåg allt till nästa vecka då vi ska ha prov på det, imorgon har jag prov i Engelska, den delen av Nationella som jag missade när jag hade sån hemsk tandvärk. Tur man har en bra lärare så man kan ta igen det. =D När jag hämtat William från dagis, lekte vi lite ute på gården medans vi väntade på att Jörgen skulle komma hem från kursen, sen fixade vi lite middag, William va inte hungrig, han hade ätit korv med bröd på dagis.. Sen åkte vi en sväng och handlade så vi kunde baka Pizzabullar =D Smasken, William fick välling och bulle till kvällsmat =)

Har tittat på Greys idag, och jag lyckas alltid fälla en tår till den serien.. Idag va det för att det va en jättesjuk liten flicka på 6 år. Hon hade bara några timmar kvar att leva, sen frågade hon sin pappa om dom skulle åka till Mexico? Han svarade henne att; ja det skulle dom, sen beskrev han hur allt såg ut där, och då släppte hon taget.. Då somnade hon in, det va så sorgligt.. Även om det bara är en TV-serie så känns den så äkta, det känns så verkligt. Är nog mycket därför jag gillar serien så himla mycket..

Snart är det dags att nana kudde.. Har en lång dag imorn börjar vid 10 och slutar inte förän halv 4 :/ Så William får en lång dag på dagis =( men men what to do? Vi avslutar iaf veckan med en kort dag.. Och nästa vecka är ju det 2 dagar ledigt =D Gott det.. Nej nu ska jag gå och borsta bissingarna.. =D

Kommentarer
Postat av: Tuss

Det var ett bra och tufft avsnitt!

Grey's är bäst.. det och Fruarna! :)

2009-05-14 @ 00:09:54
URL: http://maravilhosas.blogg.se/
Postat av: rebecca

Hej! :)



Japp vi planerar en liten till, det är dags för det nu tycker jag. :)



Hur gick det med mensen? har den kommit än? Håller tummarna på att den inte kommit. :) Min har inte kommit än så här håller vi tummarna hårt. :)



Lägger till dig på bloglovin (om jag inte redan här det, måste kolla det. hehehe kanske dags att rensa bort vissa så man inte missar de man vill läsa)

2009-05-14 @ 07:37:42
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: lisa

Hej. Jag skulle också vilja göra pizza bullar. Har du något resept på det som du kan dela med dig av? Tack på förhand.

2009-05-14 @ 10:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback