Tisdag 5/5

2009-05-05 10:11:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning!

Fast kanske inte så god morgon för mig, jag och William har vart uppe sen 6, han tyckte vi skulle gå upp då, det tyckte inte jag eftersom jag ställde klockan på 7, men ropa att han ville ha välling så han fick väl få det då, jag tyckte ju att han skulle hållt sig till 8 då dom äter frukost på dagis, men han va väl hungrig så han fick välling ändå. Sen klädde vi på oss och gick iväg till dagis och skola.. Nu är jag hemma igen, har bara en lektion på morran på tisdagar, har precis vart ute och rastat Rocky, och nu är det bara slappning fram tills 12 då jag ska hämta William..

Idag ville Carina låna han ett par timmar och det passar ju bra eftersom jag ska tvätta mellan 15-18 och det är väl kanske inte så roligt o springa upp o ner i tvättstugan med morsan. Är nog roligare o få leka skulle jag tro. Funderar på vad man ska laga till middag också? Är lite sugen på att göra spagetti och köttfärsås, det va riktigt längesen vi hade det här hemma nu, så ja det kanske vore något?

Ikväll är det TV-kväll.. Först Ugly Betty och sen Desperate.. Det går ju bara inte att missa =) Hihihi.. Nej slut babblat för min del :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Jo innåt med fötterna vet jag att man kan gå som liten men han typ vrickar ena foten när han går. Svårt att förklara

2009-05-05 @ 11:31:31
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback