Torsdag 14/5

2009-05-14 10:58:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Torsdag redan, och snart är det helg =D Det gillar vi!!
I helgen har vi dock inget planerat mer än att Jörgen ska jobba.. Så det blir väl en massa mys och lek iaf, får hoppas på fint väder eller ja regnigt spelar ju ingen roll.. Då kan vi ju få inviga dom nya regnkläderna =D Ja det blir nog bra hursomhelst =) Usch idag har jag engelska prov, det är "reading" delen men det ska nog gå bra.. Får vi hoppas iaf. Jag måste ringa till ÖNH också, jag är så trött på att dom inte ringer så Jörgen kan få komma och prova ut en mask, jag vill kunna sova i min egen säng.. Så skön är inte soffan att sova på varje natt, jag känner mig helt slut efter varje natt, är sjukt trött och skulle lätt kunna sova bort hela dagen utan problem! Men, det kan jag inte.. Så nu tänker jag ringa och tjata lite!!

Vad händer annars idag då? Inte så väldans mycket.. William är på dagis, det är visst "Förskolans Dag" idag så dom andra förskolerna skulle väl träffas o hitta på lite roligt i en av stans lekparker =D Jag längtar såååå tills skolan är slut, det ska bli så skönt att gå hemma hela sommaren med William och göra precis vad man känner för, behöver inte passa några tider, inga måsten.. Bara va!!

Ringde Eidar imorse.. Och ÄNTLIGEN.. Jag säger äntligen! Ska tvätt kossan bort härifrån.. Dom ska ge henne en annan lägenhet, som jag fatta det på ett annat område.. Där hon skulle få en större lägenhet så hon kunde ha sin egen tvättmaskin.. Samt att dom skulle byta ut tvättlistan mot en med kolvar ist, och så man kunde sätta det i dörren och låsa så ingen annan kommer in i tvättstugan medans man tvättar..  Får hoppas det sker snart iaf. Men det är ju Eidar vi pratar om så man vet aldrig?

Nej nu ska jag sluta babbla och äta frukost, och sen ska jag plugga satsdelar!! Bye =D

Kommentarer
Postat av: sara

Härlig blogg. Ha en bra dag! Kram

2009-05-14 @ 13:04:30
URL: http://metrobloggen.se/grodan09
Postat av: Mamma Åsa

Gud va skönt att bli av med kossan!!! Hoppas vi får kolvar så jag kan använda tvättstugan jag oxå :-D jag får ju tydligen inte använda min masin enligt Eidar då lägenheten inte kan ta emot fukten (löjligt)

2009-05-15 @ 15:12:36
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback