Torsdag 7/5

2009-05-07 10:05:58 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn Morrn..

Så jävla förbannad på tandvården..

Igår hade jag världens tandvärk (har idag med) Men igår så ringde jag till NÄL för o kolla hur länge till jag ska behöva vänta för o få min kallelse till tandkirurgen, för min tandläkare skulle skickat en remiss för 5 månader sen.. Tror ni hon hade gjort det eller? Nopp fanns ingen remiss på näl.. Så jag ringde till min tandläkare, men hon hade inte tid o prata med mig, hörde ingenting på 3 timmar då hon lovade att ringa upp så jag ringde igen, då hade hon inte heller tid, men vid halv 4 ringde hon mig, och jag frågade varför hon inte skickat någon remiss, då fick jag ett skit tyket svar att; Hon uppenbarligen haft annat för sig?? Ursäkta men hur lång tid tar det att skriva en remiss? 5 minuter? Iaf så bad jag om att få en akut remiss så jag kunde få komma upp till näl så fort som möjligt, men icke hon sa att hon ge mig pencillin.. men inte fan hjälper det mot min värk, det är en tand som måste dras.


Men hon vägrade att skicka en remiss, o satt o hån skratta åt mig i telefonen!! Igår kväll fick jag ta en morfin tablett för att kunna få sova lite.. Kan ju dessutom tillägga att jag haft värk i 7 månader nu, och får äta 2 askar ipren i MÅNADEN för att va någorlunda normal.. Så ja skulle ringa hennes chef idag men hon va på tjänst i GBG.. Så det sket sig. Vet inte vad jag ska göra nu?? Men behnadlar man sina patienter så?? Så jag kan väl säga att jag mår inte så bra just nu, dessutom fick jag en panik-ångest attack, inte haft det på hur länge som helst.. Sjukt jobbigt äre!!

Igår kväll kom Melinda och hennes syster hit och fikade lite, gott o prata lite! Skulle egentligen gått över till Åsa för o kika på Greys, men hade så fukking ont så jag fick ta en morfin tablett igår. Så jag kunde få sova nåt. William har vart orolig inatt, vaknade vid 2 och trodde det va morgon o att han skulle gå upp, men han somnade om till 4 sen va det dags igen, då va han jätte ledsen så satte mig brevid hans säng o klappa han på kinden tills han somnade om igen.. Vid halv 6 vaknade han igen, men somnade om till kl va 8. Ringt o sjukanmält mig till skolan idag, pallar inte att sitta o göra prov i 4 timmar med tandvärk, då presterar jag inte bra, och det vet jag..

William är på dagis iaf, dom tyckte det vore synd att bryta hans rutiner, då han måste komma in i det.. När vi kom imorse skulle dom ut o leka så jag klädde på hans regnbyxorna och så fick han gå ut, han såg ut som en liten michelingubbe ;D Haha min sötnos, gud va jag älskar han, finns ingen som får mig att må så bra som han gör, min underbara son! Aldrig trodde jag att ett barn kan ge så mycket lycka som han har gjort!! <3

Idag ska jag inte göra mycket, Jörgen är på kursen nu.. Jag ska väl grejja med allt jag inte orkade göra igår, för igår låg jag hela dagen lång.. Hade så fukking ont så Carina fick hämta William på dagis och ha han under eftermiddagen. Nu har jag inte lika hemskt ont men det gör ändå jävligt ont! Nej nu ska jag se om jag kan få ngt i magen.. Puss!



Melinas hund Bella!

Kommentarer
Postat av: Emma

=D Tack, ja det ska bli så underbart att komma ifrån "stan" litegrann. Och så att man kommer kunna grilla hemma hos sig själv..Mumma =D Hihi



Ring nu och tjata på dom jävla tandläkarna så du får den hjälp du behöver..Såhär ska det ju inte få vara

2009-05-07 @ 10:13:38
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: malin

det finns akuta tider på udevalla tror att vi ringde sjukvårdsrådgivningen..

2009-05-07 @ 21:17:28
URL: http://blomamnmalin.blogg.se/
Postat av: Lisa & Love

usch usch va dåligt att hon behandlar dig så!! Finns mycket konstigt folk innom vården!!

2009-05-07 @ 22:15:44
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Amelie

Stackare men fan så behandlar man inte sina patienter! Byt tandläkare!

2009-05-08 @ 00:04:30
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback