A better day .

2009-11-17 10:15:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon !
Har sovit hyfsat, William har "bara" vaknat 4-5 gånger o gnytt lite. Oftast för att han inte hittade sin napp. Men annars har natten vart bra, skönt att ha fått sova lite. William somnade ju i våran säng, så när jag gick o la mig så bar jag in han till sitt rum, är så rädd att han ska ramla ur våran säng så jag vågade inte låta han sova där. Vid 7.30 imorse kom han in till mig och pussade mig godmorgon . Strax efter det kom Jörgen hem och vi sa hej och han gick o la sig.

Jag och William ska strax gå ut en sväng, ut och rasta vovven, och sen måste vi till affären och köpa lite mer yoghurt så jag kan lura i han medicinen. Imorse fick jag ge den i ett glas juice. Sen efter det ska vi gå en sväng till Williams faster, måste få komma ut ur lägenheten lite. Tror det kan göra gott för William med lite frisk luft också. Nu har han ju varit feberfri i 2 dagar. Åh va skönt det ska bli, så får Jörgen sova i lugn och ro dessutom. Han ska jobba natt inatt igen :/ Tråkigt ! Men de är ju rätt bra betalat på natten.

Nu ska jag klä på oss så vi kommer iväg !
Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Angelica

skönt att det har börjat bli bättre med honom.. anthon börjar också bättre på sig, var feberfri hela dagen igår men fick lite på kvällen.. nu har vi varit instängda sedan 6 nov, är ju så tråkigt och anthon blir så himla rastlös, men nu hoppas vi inte att det blir så länge till.. imorgon hoppas jag att vi kan ta oss iväg på en liten promenad i alla fall.. kram

2009-11-17 @ 10:55:11
URL: http://muchlov.blogg.se/
Postat av: mukta

fin blogg

2009-11-17 @ 19:54:11
URL: http://muktas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback