By Blood and By mean ..

2009-11-23 09:42:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. I fall when you leave .
Hade jätte svårt att somna inatt, somnade nog inte förän efter 2 då jörgen åkt till jobbet. Har sån jäkla klåda på fötterna just nu, som gör att jag inte kan komma till ro :/ Jätte jobbigt. Men de går väl över som de alltid gör. Hatar att jag har sån känslig hy.  Men någon ska väl ha det också.

William ville inte gå till dagis idag, han tyckte vi skulle vara hemma och gosa. Men jag frågade han om han skulle gå  leka med sina kompisar, men då fick jag bara till svar ; "Nej jag ska inte leka, jag ska göra ingenting" Haha . Men det gick allt bra när vi väl kom dit. Jag ska till skolan idag . Har Datakunskap och matte. Sen blir det raka vägen hem och tvätta, o hämta lillfisen från dagis .

Jag sitter ganska ofta och funderar, främst när man är ensam . Jag har sjukt mycket tankar i mitt huvud. Typ som att vad man betyder för folk? Människor som aldrig hör av sig, likadant sin sk familj. Varför tillåter man sig själv att "duga" när andra tycker att man duger . Varför sätter man sig själv i den sitsen? Varför accepterar man det? Många frågor men inga svar .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback