Grey's Anatomy always makes me cry .

2009-11-18 22:50:44 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Himmel och pannkaka ..
.. ja dagens avsnitt va känsloladdat, va en liten pojke på 11 år som gick bort :/ Jag är så blödig numera, gråter alltid så fort det händer ett litet barn nåt. Kanske beror på att man själv har barn nu, men ändå. Även fast jag vet att det bara är iscensatt, så är det ändå nåt som träffar en rätt i hjärtat . Man kan verkligen sätta sig in i den familjens sits. För ja de händer ju i verkligheten också. Buuhuu :(

Idag har jag och William inte gjort så väldans mycket, vart hemma hela dagen och myst och lekt. En riktig slappardag med andra ord. Det behövs verkligen. Imorn är sista dagen med pencillinen, så nu hoppas vi innerligt att han ska slippa all värk, han verkar ju inte ha ont längre iaf, och det gläder mig. Hoppas han slipper sånt här nu ett bra tag framöver, men allt ska man väl få nån gång.



imorn är det torsdag och inte vilken torsdag som helst, utan en torsdag som jag har väntat på i flera månader. För ja jag har sagt det innan men jag säger det igen, vi ska på midnattsvisningen av New Moon ;D Jippi!! Åh va kul det ska bli, först visar dom Twilight och sen kommer det vara en liten paus med lite Quiz och tävlingar o sånt, och sen är det premiärdags ;D åååh, va jag längtar.. Tror jag kommer ha svårt att sova inatt, men det är det helt klart värt. Hihi.

Nej om jag ska sluta babbla kanske ? :)
Jag berättar allt imorn! :D


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för tipset :)

2009-11-18 @ 22:59:39
URL: http://lindabjuvander.blogg.se/
Postat av: rebecca

Nja.. just nu hyr vi huset, jag vågar inte köpt något hus innan jag vet att vi klarar av allt som har med hus att göra. Det är ju ganska mycket jobb med hus och trädgård. :)



Ohh jag vill me se New Moon men jag får allt vänta. ;) Hoppas ni får en trevlig kväll. =)

2009-11-19 @ 10:03:56
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Captain Karrow » Foton, illustrationer och migrän

Ja, jag grät också till Grey's Anatomy. :/

Självklart gråter man när det händer barn något, även om man inte har barn själv. Det bara är så... :P

2009-11-19 @ 13:37:05
URL: http://captainkarrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback