Headache .

2009-11-23 22:17:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll ! :)
Dagen på dagis hade gått bra, vi får så mycket beröm hela tiden. Att William pratar så himla mycket, att han alltid är så glad och att han verkligen tycker att allt är roligt. Inga protester ingenting! Man blir så stolt av att höra detta hela tiden. Vi är ju väldigt stolta över våran lilla kille, våran solstråle !

Skolan gick bra också, men just nu är det väldigt mycket, mycket prov. Bara denna veckan har jag 2 prov. Ska bli skönt när detta är över, jag längtar så mycket till jul ledigheten, sen får vi se om det blir studier nästa termin eller vad det blir. Imorn ska jag iaf till tandläkaren, för ca 2 veckor sen bet jag av en liten bit på en tand, så jag ska kolla så det inte är nåt som behöver fixas, får hoppas det ska gå bra, sen ska jag gå o skriva in mig på arbetsförmedlingen hade jag tänkt. Ifall jag inte kommer in på Undersköterska nästa termin, så finns man där.

Är skit orolig för hur det ska bli, vad ska vi leva på liksom? Jörgen har ju inget fast jobb och jag har inget jobb överhuvudtaget, varför skötte man inte skolan när man kunde? Varför hoppade jag av? Ja det är lätt att vara efterklok. Men jag kan ju inte hålla på att studera bara för att vi ska få pengar heller. Då sitter jag där med skulder upp över öronen och det är ingen framtid, jag hoppas innerligt att det ska lösa sig till det bästa, men klart man spekulerar. Man vill ju trygga sin framtid, i synnerhet nu när man har barn att tänka på .

Nej nu ska jag gå o borta tänderna och lägga mig, har jätte ont i huvet :/

Kommentarer
Postat av: Lisa, Loves mamma

Du har blivit utmanad. Kolla in min blogg!

2009-11-24 @ 22:05:40
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback