Julklappar

2009-11-25 22:17:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vi är vaccinerade !
Hela familjen, tanken var ju att bara William skulle ta sprutan.. Men vi fick ta den också. Så ja lite öm och mörbultad känner man ju sig, men inget farligt. Hellre det än o få influensan. För den vill vi ju inte ha. Nåt annat har varken jag eller jörgen märkt av. Efter att vi fått sprutan så åkte vi till Överby och handlade lite. Hittade några julklappar och lite smått o gott. En liten tomtedress till William . Är ju inte så lång tid kvar tills det är luciafirande på dagis. Åh, vad jag längtar! Dom är så söta alla barnen när dom står o sjunger.. William har redan börjat öva . Går här hemma och sjunger "En sockerbagare .. bor i staden , baka kaka heeela dagen" Sötnosen !!

Sen åkte Jörgen hem med maten och jag och William satte oss på Coop restaurangen och åt, eller ja han åt för han va hungrig. Kikade i lite affärer. Köpte en tunika till mig, som jag hade tänkt att ha på julafton, jätte söt :) Och såklart var jag tvungen att springa in på Bokia och roffa åt mig en bok. Jag ska som sagt börja om med Twilight-Sagan, fast denna gång ska jag läsa den på engelska. :) Really nice!

Imorn är det nationellt prov i Engelska :/ Sucks! Inte det minsta sugen på det, men det är ju själva skriv delen och det är den jag brukar ha lättast för. Nej nu ska jag ta ut vovven på en promenad, innan vi ska krypa till kojs. Ska upp tidigt imorn, så det är väl bäst att se till att få lite sömn innan dess.

Sleep Well !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback