Kvällen lider mot sitt slut ..

2009-11-28 23:20:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja idag har vi hunnit med massor .
I förmiddags åkte vi ut en sväng till Överby, för att handla . Lite grejjs hem, och lite till kvällens bak. Vi köpte även en liiiten julklapp till Williams farmor, men hon fick den i förskott, för det var hon i behov av. En mobiltelefon. Jag kunde inte hålla mina fingrar i styr så det blev en julklapp ytterligare till William. Har även klickat hem en sak till från nätet. Han kommer få massa fina klappar i år från "tomten" . Hihi. Jag längtar så tills julafton nu, så han får öppna alla sina paket . :)

Annars hade jag bokat tvättstugan, skönt att ha det gjort på ett par dar nu. Sen bakade vi lussekatter (William skötte det mesta) Som ni kan se på filmen :) Sötnos! Mormor hjälpte han givetvis en massa. Gjorde även rischoklad, skulle gjort knäck men sirapen räckte inte så det får bli en annan gång. Men nu har vi smarrigt julfika iaf.

Imorn är det första Advent .
Vi ska ner på julskyltningen nere i stan. Gå på Julmarknaden i Folkets Park och mysa! Tända det första ljuset i ljusstaken till frukosten imorn kanske. =) Och imorn åker mamma/mormor hem till Borås igen. Har varit ett trevligt besök. Nu syns vi nog inte förän till jul. :/ Ska sätta mig och läsa lite, innan det är dags att gå o lägga sig.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Då ses vi kanske i stan imorgon, vi ska med ner =)

2009-11-28 @ 23:26:02
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com
Postat av: Lisa, Loves mamma

Ser smarriga ut! Jag kommer och äter upp dom! ;)

2009-11-29 @ 09:45:51
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: jessica

då bjussar du på fika snart va? :P

2009-11-29 @ 09:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback