Operationen !

2009-11-05 09:58:26 Dagboken
» Kommentarer(9) «


HejHej !!
Operationen gick bra . :) Ja, jag lever ju som tur va ;)
Började med att jag kom in till mottagningen vid 7.45 och fick prata med tandläkaren, hon berättade vad hon skulle göra o sådär, pratade om att vi ev skulle dela upp det på 2 ggr, för hon hade ganska ont i sin axel, så hon visste inte om hon klarade av att fixa allt under en gång. Sen fick jag gå bort till Central Operationen och skriva in mig. Fick ett rum där jag fick byta om och vänta på narkos läkaren. När han kom så informerade han mig och själva narkosen, frågade om jag vart sövd innan och hur det hade gått osv. Sen gick vi in i operationsrummet.

Väl där fick jag lägga mig på sängen, och dom satte nål i armen, satte på mig ett EKG och en sån där sak på fingern som man alltid har. Han berättade hela tiden va han gjorde, sprutade in morfin intravenöst (stavas?) och sen pratade dom om massa mat. Sjysst hörru .. för en som fastat ! Det sista jag hörde innan jag somnade va att man kunde göra hundgodis av blodpudding .. en sån där lite flummig narkosläkare , Haha ! Då va kl runt 8!

Vaknade upp vid 14 och låg då på uppvakningsavdelningen. Ganska snart kände jag att jag mådde ganska illa, och sa till en sköterska att jag behövde kräkas, och det kom massvis med blod. Blev lite rädd då det bara var blod som kom hela tiden. Men dom berättade att det hade antagligen åkt ner en hel del blod i magen under ingreppet och att magen inte gillar blod (konstigt nog) så det är därför det kommer upp. Kräktes en hel del, ganska så jobbigt! Vid 16-tiden kom min tandläkare och pratade med mig, berätta hur det hade gått, och hon hade gjort allting ändå. =)

Och det hade gått över förväntningar, en tand hade dock brustit under ingreppet och jag började blöda ganska mycket. Men hon var helt klart nöjd med resultatet och det är jag med! Efter ha legat där en stund så bad jag om o få gå o kissa o sen tyckte dom att ja skulle få i mig nåt, men en jävulsk värk i munnen är man inte så sugen på att äta så jag bad om te ist. Och det gick fint. Fast dock inte så gott, när allt man känner är blodsmaken. Vid 17-tiden fick jag åka hem, och sen slocknade jag .. vaknade 10 dagen efter, så ja narkosen tar på kroppen.

Så nu är jag lite mer levande.. Låg hela dagen igår. Fick stränga order om att vila.. Eftersom jag är sydd i munnen och det är inte bra om det börjar blöda igen. Så just nu lever jag på mina värktabletter. Dom ringde även från Sjukhustandvården igår ocg frågade hur jag mådde osådär, sa att jag mådde väl ok men att jag va väldigt trött och det va jag ju.. Kände mig som en nerklubbad säl som inte orkade någonting! Så tusen tack till er som hjälpt mig med William när Jörgen jobbat, det är guld värt <3

Idag mår jag en aning bättre, fortfarande ont men såpass bra att jag kunde lämna William på dagis.
Har ju iaf hela tänder nu, och det är jag superglad för!
Aldrig mer slarva! Nu vet ni lite iaf .. Nu ska jag vila lite!
Hoppas ni orkade läsa min novell !

Kommentarer
Postat av: Lina

Det är bara fint, själv då? =)



Nej det finns ingen ny.. jag kanske ska ta och göra en och se om det finns några surrasugna kvar =)

2009-11-05 @ 10:08:26
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: carolin

Allt bra med dig idag? :)

2009-11-05 @ 16:50:01
URL: http://mangoliiike.blogg.se/
Postat av: carolin

Va skönt! :)

2009-11-05 @ 17:14:15
URL: http://mangoliiike.blogg.se/
Postat av: Jessica

Skönt att höra att allt gått bra. Träffade föresten din lilla kille igår, gud så söt han var när han satt i vagnen och vinkade :)

2009-11-05 @ 17:53:36
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Skönt allt gick bra :)

2009-11-06 @ 09:22:12
URL: http://mindreandutror.blogg.se/
Postat av: Amelie

Vad skönt att det gått så bra i alla fall! <3

2009-11-06 @ 10:08:46
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Marcus

Min mamma har tandläkarskräck..så varje gång de skka undersöka henne så måste hon bli nedsövd..rätt drygt..hmm



Men du gjorde ett större ingrepp förstår jag?

2009-11-06 @ 10:09:01
URL: http://mrmas.blogg.se/
Postat av: Linnea

min mamma opererade för 3 dagar sen

2009-11-06 @ 17:25:37
URL: http://linneaheurlin.blogg.se/
Postat av: mukta

fin blogg

2009-11-07 @ 21:07:59
URL: http://muktas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback