Tillbaka till vardagen ..

2009-11-09 09:41:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


:) Tja Tja !!
Usch o fy ! Tråkigt att behöva gå tillbaka till skolan idag, efter att ha varit hemma i 2 veckor. Första veckan va det ju Höstlov och andra veckan pga operationen. Men nu "ska" jag väl vara bra.. Även om det fortfarande värker. Men jag får väl ta en värktablett så kanske det blir bra. Har datakunskap och matte idag. Hoppas de går fort, så jag får gå o hämta min lilla älskling! Sen måste vi åka till Expert så jag får lämna in min telefon, min högtalare har nämligen pajjat. Eller ja.. Jag hör inte den i andra änden .. Lite jobbigt! Lika bra att lämna in den innan garantin går ut.

Igår bestod dagen av att åka buss . Tur man hade trevligt sällskap! Va väl hemma runt 17-tiden. Våran lilla älskling blev superduper glad. Mötte han på parkeringen o han sprang såååå fort o skrek "Mamma Mamma Mamma" Hur varm blir man inte i kroppen då av ett sånt bemötande? Och världens leende på läpparna! Sen kastade han sig i armarna på Jörgen och kramade om sin älskade pappa jätte hårt! Ett kärt återseende kan jag lova <3

Fick åka o handla en snabbis, det fanns inte så mycket i kylen . William var mindre rolig i affären. Trots på hög nivå, men det hör ju till, all ålder har sin charm, även om trotsen är mindre charmig, Haha ! Men den ska man ta itu med också. Men summan av det hela, jag har haft en jätte trevlig helg med min älskling o Date!
Nu ska jag sätta fart med att ta tag i hemmet . Har sjukt mycket disk !


Kommentarer
Postat av: E m i l y ♥♥ Mamma till Vincent 8 mån

Va roligt & mysigt ni ser ut att haft det. Ni sa att ni körde dom där Date:) Bor dom i närheten av Trollhättan då menar du? Kunde dom inte ta sig dit själva?:D Va snäll Jörgen va som körde dom..

Och mysigt att göra något på "Tumanhand". Det behöver man verkligen ibland. Jag skulle vilja ta in på hotell nån natt snart. Dricka champanje & äta jordgubbar. Hihi, men det kostar ju en summa också.

Krampåer!

2009-11-09 @ 10:03:14
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Lisa, Loves mamma

Gott att ni haft en bra helg! =) Hoppas du slipper ha ont i munnen snart oxå!

2009-11-09 @ 14:37:54
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Lowan♥

sv: Därför att annars hade jag inte vetat att det var pinsamt :)

2009-11-09 @ 17:20:02
URL: http://fotopic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback