Fredagsmys !

2009-10-30 21:45:09 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hallå Hallå :)
Imorse var vi hos tandis med William, och det gick jätte bra . Hon tittade lite på Williams tänder, och han hade fått alla tänder utom en, men den va på väg upp, så ja hela munnen full i tänder =) Hon tyckte även att vi skulle tänka lite på nappen, och vi försöker ju så mycket som möjligt att inte låta han ha den. Han får ju den när han är ledsen och när han ska sova men all vaken tid försöker vi att slopa den. Och ja, det går hyfsat bra, han blir ju inte hysterisk för att han inte får napp, äh .. det där blev rörigt kände jag .

Sen packade vi väskan o gav oss mot Vänersborg och Vattenpalatset . I början va det inte så poppis för lille William. Han gillar inte när det skvätter vatten .. Ögonolyckan har nog satt sina spår. Så, så länge han inte får vatten i ansiktet eller att nån skvätter på han går det superbra, men får han det så får han panik :/ Så lite mys och sen gav vi oss på badandet igen och då gick det bättre. Satt i barnbassängen och hällde vatten i en hink, sen simmade vi lite i den stora bassängen, han ville simma med dom stora barnen! Sötnos <3

Blev även en tur till Överby, handlade en ny tjockare mössa, vantar och en fuskpolo. Skönt att ha nu när det är lite kallare ute. Blev även att handla lite godis och chips inne på Coop! På vägen ut från Coop blev William helt hysterisk och skrek konstant i 45 min, kastade sig hit o dit och va ja allmänt hysterisk, ingen aning om va de va me han, men när vi kom hem så va allt som bortblåst, han ville ha en flaska välling och sen va han som vanligt. Tokunge!

Nu har vi precis tittat på Idol och mina favvisar är Erik och Mariette =) Dom är gräääjt ;D Imorn åker vi till Borås, vi ska köra hem mamma och sen ska vi till pappas grav och fixa iordning o plantera gravkransen som vi köpte. Så om vi inte hörs tidigare så får ni ha en trevlig kväll & helg ! :)

Setet han fick av mormor !


 


Kommentarer
Postat av: emmaklämma

rikigt hääääärlig blogg hörru :D ! bra kämpat!

2009-10-31 @ 09:55:58
URL: http://kungligtbra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Råkade komma in på din blogg av en slump, vad fin den är :D

2009-10-31 @ 12:26:43
URL: http://saandrafoto.blogg.se/
Postat av: natha

fin blogg. Ha det bra :)

2009-10-31 @ 18:44:35
URL: http://nathalietongur.blogg.se/
Postat av: Veronika

Vilken gullig son du har :)

2009-11-03 @ 18:20:31
URL: http://minvarldifokus.blogg.se/
Postat av: Veronika

Vilket gullig son du har :)

2009-11-03 @ 18:45:30
URL: http://minvarldifokus.blogg.se/
Postat av: Lina

Stora killen!! Söt som alltid =)

2009-11-04 @ 20:47:04
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback