Time for bed !

2009-10-29 22:09:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tjenixen!
Idag kom ju som sagt min kära mamma på besök, mötte upp henne på busstorget och sen gick vi i stan och kikade. Skulle letat efter en lite varmare mössa till William, men fan asså, alla varma mössor är ju så jävla fula! Det är fan inte sant, får ta mig ut till Överby nån dag o kika där. Men nere i stan va det katastroof! Sen gick vi till Ica och handlade lite, väl hemma satte vi igång och laga mat, idag fick det bli pappas recept på fiskgratäng och potatismos, himmelst gott. Jag åt tills jag storknade, även William som tryckte i sig 3 portioner. han gillar mat min lille kille.

Nu har vi precis tittat på Criminal Minds och ätit lite gott, snart dags att krypa ner i varma sängen. Imorn bitti har William tandläkartid (vanlig rutinkontroll) och sen tänkte jag ta med mig William och min kära mamma för en liten tur till Vattenpalatset i Vänersborg. Kan bli skoj, vi har ju aldrig vart på nåt badhus och badat med William så det återstår att se om han gillar det eller inte, i värsta fall så får man väl helt enkelt hitta på nåt annat om det inte skulle vara en hit, inget mer med det =)

Nu ska jag umgås med min familj innan läggdags :)

Kommentarer
Postat av: carina

Det kostar 35 kr för william o 65 kr för dig att gå in på vattenpalatset i vbg. Kolla om det är öppet på älvhögsborg igen, där är det gratis för william och det kostar 47 kr för dig tror jag det var.

2009-10-29 @ 23:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback