Tuesday is Laundryday !

2009-10-06 12:56:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hej !
Underbara tisdag, för vad kommer ikväll på TV om inte dom desperata hemmafruarna? I like it! Annars innebär tisdag oftast tvättdag för min del och likaså även idag. Imorse kom lillskrutten in till oss vid kvart i 8 . Och ville ligga o kramas med ja pappa då. men jag fick mig allt några gosiga pussar från min lilla älskling. Alltid när vi går upp så springer han fram till TV:en och sätter på den, lyfter fram sin lilla stol och väntar på att Rorri ska komma på morgonen. Sötnos!

En annan grej han lärt sig som jag är helt facinerad av är att han går och hämtar en film han vill se (just nu är det enbart Rorri som gäller) sen öppnar han filmfodralet tar ur skivan, stoppar in den i DVD:n och trycker igång filmen alldeles själv! Jag är impad, tycker han är jätte duktig, speciellt då ingen av oss visat han hur man gör, han har väl bara sett hur vi gjort. Åh jag är så stolt över honom och alla hans framsteg!

Efter att vi lämnat William på dagis imorse, så åkte vi upp till Maxi för och handla. och ja måste köpa nya stövlar till William :( Allväderstövlarna passade inte, är jätte trånga vid hälen så vi får inte ner Williams häl :( Han har använt dom en gång, så är det nån som vill köpa ett par svarta allväderstövlar i storlek 24 så säg till. Men hursomhelst så hittade jag mig en jacka på självaste Maxi, en jätte fin rödsak! Jag gillar den skarpt!

Ska ta med mig William i eftermiddag och prova stövlar, hittade en par fodrade gummistövlar på Din sko som han ska få testa. nej nu ska jag sluta babbla .. Blir ju en hel novell varje gång man skriver, Haha !

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Har redan sett både dagens å nästa veckas avsnitt av DH =P

2009-10-06 @ 15:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback