Lördag 12/9 | Beck - I Stormens Öga!

2009-09-12 11:53:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåååå!
Kass med uppdatering jag vet! ^^ I torsdags va jag o Willepille nere i stan o shoppade en ny mössa inför höstsäsongen, det blev även en liten present till Nheo. Det senaste tillskottet i släkten! Nu väntar jag bara på att min bror ska skaffa en flicka så jag kan få bli faster! Kom igen nu brorsan! På kvällen mådde jag inte så bra, frös och hade ont i lederna, så jag låg ihopkurad under täcket och kika på säsongsstarten av Criminal Minds.

Igår fick jag lite sovmorgon, kände mig inte helt 100. Vi åkte ner till kanalen och matade pippisarna, sen gick bilfan sönder. Vi trodde bara vi fått bensinstopp, men sen ville inte bilen starta mer. Jörgen misstänker att det är bränslepumpen som gett sig. Skulle inte förvåna mig, har enbart vart problem med den där bilen. Den ska bara kosta en massa pengar hela tiden. Bläääää.. Jävla skitbil!

Sen hade vi bokat biljetter till den senaste Beck filmen! Mycket bra film spec om man gillar Mikael Persbrandts karaktär Gunvald Larsson! *Älska* Han är ju så jävla bra! Ja, älskade verkligen filmen, längtar såååå tills dom andra filmerna kommer! Måste ses! Sen fick Jörgen köra hem mig för än en gång så mådde jag dåligt, satt med tjock jacka o frös som fan o än en gång ont i lederna, så jag gick och la mig fullt påpälsad men frös ändå. Typ feberfrossa eller nåt.

Idag mår jag bättre än så länge, så nu passar jag på att tvätta och städa lite, eftersom William inte är hemma. Han sov hos sin faster inatt. Men jag hoppas han kommer hem snart, saknar min skruttunge massor <3 Nej  nu får jag ge mig, nu blev de massor för er att läsa, hoppas ni orkar ! Haha.

Puss&Kram

 

 

- Ni är allt för mig <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback