Lördag 26/9 - Utgång !

2009-09-26 12:08:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning Korsning !
Igår tog jag och William en tripp till Överby på eftermiddagen. Blev lite shopping, han fick en vinteroverall, lika bra att köpa nu, man vet aldrig när kylan kommer iaf inte med vårat klimat. Till mig blev det ett par jeansleggings och en tunika typ. Sen lite flourskölj på Apoteket så mina stackars tänder få må bra. Viktigt det där nu. Aldrig ska jag missköta mina tänder igen, never !

Gårdagens kvällsmat åt vi på McD det blev liiite sent igår så att säga. Var inte hemma förän runt 21. Och då va det bums i säng för Wille, och idag sov han ända till 9.15, min lilla sömntuta ! Hihi! Sen blev det en massa massa mys i sängen innan vi pallrade oss upp och käkade frulle. Nu har William åkt till stan med Carina på Trolldagar . Jag har tvättat upp alla våra kläder, och snart ska vi bege oss till Överby och handla. Även svänga in på Systembolaget och handla liiite :)

Japp, jag ska nämligen ut ikväll ! =) Emma kommer hit ikväll o gör sig iordning, sen ska vi till Sara! Sen vet jag inte vart det bär av ikväll, Lipz eller Olearys.. =) Yaay!

Vi syns ute i vimlet .. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback