Måndag 14/9

2009-09-14 09:38:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Goder Morgon !
Som ni ser på bilderna i inlägget under så va vi och fotade en liiiten bebis igår. Lilla Nheo ! Endast 6 dagar gammal. Det gick jätte bra, och ja tyckte bilderna blev fina, klart det är inte "proffsklass" över det hela, men jag är inget proffs heller. William va tröttis igår, vägrade att sova middag, så han somnade på vägen hem sen. Sötis! Så det va bara o byta blöja på han när vi kom hem och sen vaknade han till o ville ha välling men somnade om så gott sen igen . :)

Nu är det vardagsdags igen.. William är på dagis och leker med sina kompisar. Jag ska till skolan idag. Och sen ska vi kanske till Öppna Förskolan. :) Får kika på det. Men det är ju alltid skoj att komma ut o träffa lite annat folk. Hihi. Känns som det inte riktigt hinns med annars längre, det är så mycket annat man ska hinna med nu när man inte är i skolan. Nej nu ska jag vara snälla och ladda upp den allraallra senaste trailern från New Moon! För de släpptes nämligen ytterligare en inatt . på MTV Movie Awards .. =)


Movie Trailers - Movies Blog

Kommentarer
Postat av: Emma, Miio & Alex mamma.

ÅHHH Mariie.! Jag får chills i heela kroppen av att bara se trailern.! Guud jag längtar såå. Och bar över-kropp. Guuud jag döör såå snygg han ä.! ;))

Kul att träffa er oxå idag. Kraam

2009-09-14 @ 20:47:36
URL: http://trekillarochentjej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback