Tisdag 29/9 - Prov !

2009-09-29 10:24:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn !
Igår var en riktig härlig dag, vi promenerade till dagis och sen gick jag till skolan, hämtade William lite tidigare och vi promenerade hem. Han va så duktig så. På vägen hem hittade han en kotte som han höll fast i tills vi kom hem för han skulle ge den till sin pappa. Vad tror ni hans pappa gör då? Jo han kastar kotten . Hade det vart jag som fått den lilla kotten så hade jag sparat den. Vi va även ute på skogspromenad, skönt att bara gå och inte tänka på nåt, William älskar att gå i skogen, min lilla goskille ! <3

På kvällskvisten ställde sig Jörgen och bakade tekakor, gott med nybakat bröd till kvällsmat. Imorse ville varken jag eller William gå upp, han va svårväckt idag, liiiten sömntuta . Men vi hann iaf upp och äta frukost innan vi knallade iväg till dagis för lek och bus med dom andra barnen . Vi hade en liten rolig konversation imorse när vi höll på att klä på han regnstället i tamburen .

W: Vilda-Pilda (sitter en tjej breve)
M: Vem är tjejen?
W: Hon är snygg
M: Vem är hon då?
W: Hon är min tjej ! (så skrattar han)

Haha, ja det ska börjas i tid . =) Idag har jag ett prov som skall göras, i Datakunskap. Får hoppas jag klarar det, men det ska nog gå fint. Hihi. Imorn har jag prov igen, men då i Engelska, så det skulle jag behöva plugga till ikväll. Men men, nu ska jag grejja lite innan det är dags att bege sig. Ha en fin tisdag !

Kommentarer
Postat av: Zandra

Awwww goding =) ja gäller att börja i tid den lille charmören hahahaha

2009-10-06 @ 22:09:08
URL: http://tokiga2barnsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback