Tisdag 8/9 - Återbesök

2009-09-08 09:11:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning Korsning! :)
Inatt kom vi i säng sent, så det kan gå.. Haha! Men så kan det vara ibland.. William kom in till oss vid 7 imorse o ville gosa med mam&pap! Sen gick Jörgen upp med han. Vilken lyx jag har? Bytte blöja och gav han välling, sen fick jag ju dock byta blöjan igen eftersom han poopat lagom tills mamma kom upp? Sjysst liten kille! Vi har haft en liten fruktstund nu på morgonen, William är ju helt galen i frukt. Nu står han och tittar på "Mora Träsk" och står och dansar, vårat lilla hjärta.. Han är så sööt! :)

Idag är det ju återbesök på Näl, hoppas bara på det bästa! Jag vill verkligen att det ska ha gått bra, så håll era tummar. I know I will.. Sen behöver vi nog åka o handla en sväng, fylla på med mjölk o sånt. Annars blir dagen lugn o skön, tills ikväll då jag har bokat tvättstugan, får se om den där jobbiga kärringen ska ta min tvättid idag igen, men idag kommer jag ha med mig Rocky ner, och honom är hon livrädd för.

Hon skulle bara veta hur snäll han är, Haha! Men han kanske ser lite skrämmande ut? Folk säger ju att han är ganska så stor, jag ser ju inte det som ser han varje dag, för mig är han ju en liten bebis! Lilla voffsingen! Hihi.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Har det gått bra ida på näl? Håller tummarna!

2009-09-08 @ 14:18:45
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback