Torsdag 17/9 - Tandläkaren

2009-09-17 22:06:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll !
Igår hade jag en mardrömskväll. Jag hade den värsta tandvärken någonsin. Ingenting hjälpte, inte ens dom starkaste värktabletterna vi hade hemma. Jag vankade av o an här hemma, satt i sängen, låg ner. Tillslut blev det så illa så jag låg med ansiktet ner i kudden o bara skrek av smärta :/ Då ringde vi till Sjukvårdsrådgivningen och frågade vad vi skulle göra. Dom gav oss tipset att åka till Uddevalla och akuten där så kunde jag få nåt att sova på . Och det fick jag, Citodon. Och ja då äntligen kunde jag sova.

Imorse när jag vaknade va jag helt snurrig i bollen. Kunde knappt stå på benen utan att det snurrade, men jag fick iaf ringt till tandläkaren men eftersom alla var iväg på utbildning så fick jag ringa till en privatklinik här i stan. Och ja groggy som jag va så fick jag stanna en sväng o kräkas innan vi skulle gå, så ja det snurrade rätt bra i mitt lilla huvud, Haha ! Men väl där så blev jag riktigt bedövad, det va inte en spruta jag fick kan jag lova. och sen beslutade jag mig för att dom skulle dra ut tanden istället, det va ingen idé att försöka laga den. Så jag har trots min hemska tandläkarskräck överlevt att dra ut min första tand.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag och William har städat här hemma, och badat, och haft myspys! Jag har precis druckit en kopp te, och sitter här o chattar med min älskade bror! Får ta och ses snart igen.
Igår va vi ju dessutom hemma hos Sara & Toni och hälsade på, gosade med Nicolina och åt Williams favorit korv & bröd. Va även ute en sväng i lekparken och lekte innan Jörgen kom och hämtade oss.

Nu ska jag snart sova, jag ska upp till skolan tidigt imorn bitti och William ska till dagis!
Avslutar med några bilder..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback