Torsdag 24/9 - Bilbärgning..

2009-09-24 11:34:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jahopp !
När ska eländet ta slut tro? Avgas systemet är borta det med.. :/ Så ja obrukbarbil hej! Men ja polisanmälan är gjord, va ett pucko som kommentera om "Vrf skulle polisen bry sig om ett par stulna bildelar" Det är väl inte riktigt det de handlar om, man gör ju en polisanmälan när man blivit bestulen på något?! Det gör väl alla? Om inte annat för att man måste det för att få hjälp från försäkringsbolaget. Ja hursomhelst så har vi pratat med försäkringsbolaget nu och dom sa att vi skulle kontakta bärgare och bärga bilen till närmsta verkstad. Så nu ska bilen in på verkstad och bli fixad, hoppas det går o lösa, men det borde det göra, det ska väl inte vara några problem. Håll era tummar!

Men f-bolaget blev inte så jätte förvånade heller, för dom hade fått flera anmälningar om att bilar som just blivit av med katalysatorn. Verkar som det är nån "Liga" som härjar med att just sno katalysatorn. Ja vi får väl se hur detta ska sluta, men man får tänka possitivt och hoppas att det inte kommer ta allt för lång tid.


Kommentarer
Postat av: Amelie

Jsg måste bara fråga... Vad är det för puckon som snor sånt då?! Och är inte det ganksa osmidiga saker att sno? -"kom nu här så lägger vi oss under bilen och skruvar lite" Eh...? Tycker synd om er! Jag vet inte vad jag hade gjort i er situation. Satt mig ner och gråtit kanske? Jag tycker att våran bil är dum liksom... :P pussa

2009-09-24 @ 20:17:39
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback